Get Adobe Flash player

Hírek

A Joomla! csapat legfrissebb hírei

Elektromos raliautót fejlesztenek Paddonék 2020-ra

Hayden Paddon és a Paddon Rallysport belekezdett a világ első olyan elektromos raliautójának tervezésébe, fejlesztésébe és kivitelezésébe, mely képes lesz teljes távú raliversenyek teljesítésére.

Bővebben...

 

Felállt a Kiértékelési Központ épülete az M-Sportnál

Testet öltött az M-Sport csúcstechnológiát képviselő Kiértékelési Központja, a cég dovenby halli ingatlanán épülő több millió fontos létesítmény kivitelezése jövő ősszel fejeződik be.


Módosítás: (2019. december 08. vasárnap, 19:31)

Bővebben...

 

Pótterv, ha a hibrid WRC-k befulladnának

Fontolóra vesz egy módosított tervet az FIA a rali világbajnokság jövőjére vonatkozóan, amennyiben a gyártók nem jelentkeznek a 2022-es sorozatra, amikor is a hibrid technológia bevetésre kerülne a csúcskategóriás autókban.

Módosítás: (2019. december 08. vasárnap, 17:02)

Bővebben...

 

Elfogadták az új csúcskategóriás autók technikai alapelveit

A Motorsport Világtanács a december 4-én tartott párizsi ülésén elfogadta a Rally 1-es (jelenlegi World Rally Car) kategória 2022-es technikai szabályzatának alapelveit azzal a szándékkal, hogy a jövő év első negyedévében véglegesíthessék a részleteket.

Módosítás: (2019. december 05. csütörtök, 20:51)

Bővebben...

 

Újabb ralis szabálymódosítások 2020-ra

Az októberi határozatok után a Motorsport Világtanács a december 4-én tartott párizsi ülésén is hozott néhány, a ralisporttal kapcsolatos döntést.

 

Módosítás: (2019. december 05. csütörtök, 17:26)

Bővebben...

 
További cikkeink...