Get Adobe Flash player

Sztorik, érdekességek

Jarmo Lehtinen visszatér

A 2019-es Portugál Rally és a Szardínia Rally közötti rövid időszakban meglepetést okozott mindenkinek Teemu Suninen, amikor bejelentette, hogy a tapasztalt Jarmo Lehtinen 2014 után visszatér a rali világbajnokság legfelsőbb szintjére és ő fogja diktálni az itinert mellette.

Módosítás: (2019. június 14. péntek, 17:22)

Bővebben...

 

Ogier megvádolta a Hyundai csapatvezetőjét

A rali világbajnokság pontversenyét vezető Sebastien Ogier azzal vádolta meg a 2019-es Portugál Rally leintése után Andrea Adamót, hogy túl messzire akart menni a Hyundai Motorsport vezetője a taktikázással a versenyen.

Bővebben...

 

Korai rajt, piros zászló – Neuville chilei kálváriája

Szokatlan eset történt a Chile Rally-n, a világbajnokság vérkeringésébe 2019-ben bekerült futamon, a verseny második szakaszán az elsőként rajtoló Thierry Neuville-nek túl korán adtak zöld jelzést, ami miatt aztán piros zászlót kellett neki bemutatni.

Módosítás: (2019. május 14. kedd, 17:58)

Bővebben...

 

Eltévedő szervizes, fogfájás, jogosítvány nélküli pilóta – epizódok a juniorok kanári-szigeteki versenyéből

A Kanári-szigeteki Rally a rali Európa-bajnokság 2019-es sorozatának második állomása volt, a futam a junior bajnokságokba is beleszámított. A „kisebbek”, azaz az ERC3 Junior kategória versengése bővelkedett érdekes történésekben.

Módosítás: (2019. május 13. hétfő, 11:27)

Bővebben...

 

Bonyodalmak egy átjáróban

A 2019-es Argentin Rally szombat délelőtti harmadik szakaszán bonyodalmakat okozott egy átjáró. Akadt, akinek a kormányszervója ment itt tönkre, és volt, aki büntetést kapott, mivel eltért a kijelölt útvonaltól.

Bővebben...

 
További cikkeink...