Get Adobe Flash player

Hírek: DMACK - Vatanen a DMACK márkanagykövete

 

Vatanen a DMACK márkanagykövete

Ari Vatanen lett a DMACK első márkanagykövete a kínai gumigyár Portugál Rally-t megelőzően tett bejelentése szerint.

Az 1981-ben rali világbajnoki címet szerző, a Dakar Rally-t pedig négyszer megnyerő korábbi finn versenyző szerepköréről a 2015-ös Drive DMACK Fiesta Trophy bemutatását megelőzően adott tájékoztatást a DMACK. A márkakupán Vatanen 24 esztendős fia, Max is részt vesz.

„Igazán izgatott vagyok, hogy a DMACK-kal dolgozhatok” – mondta el Vatanen, aki tíz éven keresztül volt európai parlamenti képviselő, jelenleg pedig az észt autósport szövetség elnöke. „Nagy figyelemmel követtem a gyár fejlődését, lenyűgözött a stratégiájuk és a jövőbeli terveik. Őszinte lelkesedéssel bírnak az üzleti életben és a Drive DMACK Fiesta Trophy-n is, amiből a fiam, Max is hasznot húz, és egy igazi inspiráció a feltörekvő ralisztároknak.”

Dick Cormack, a DMACK ügyvezető igazgatója a következőket tette hozzá: „Büszke és egyúttal izgatott is vagyok, hogy egy igazi autósport ikont üdvözölhetek a DMACK családban. Óriásit fejlődött a márkánk az elmúlt néhány évben, ez pedig egy jelentős lépés, hogy tovább szilárdítsuk a jelenlétünket azzal a támogatással és tudással, amit Ari képes biztosítani.”

 

Andrew

 

2015. június 4.