Get Adobe Flash player

A titok, ami Ogier-t pontosan tartja

Hogyan képes olyan pontos lenni Sebastien Ogier, aki a Brit Rally-n pályafutása immár ötszázadik rali világbajnoki szakaszgyőzelmét aratta?

A dolog a navigátorán, Julien Ingrassián múlik, aki a legtöbb kollégájához hasonlóan a Fastime órára bízza magát. A Fastime az első óra a világon, amit kifejezetten navigátorok számára fejlesztettek.

A Fastime Copilote világbajnoki sorozat legutolsó tagja a Julien Ingrassia 2015 Champion korlátozott kiadású széria, ez a francia páros sorozatban aratott harmadik világbajnoki címének tiszteletére készült. A brit cég minden világbajnok navigátor számára készített személyes aláírással rendelkező órát a 21. században, Daniel Elenának kilenc volt, Ingrassiának pedig, akié meglehetősen színes, ez már a harmadik. A Fastime Copilote órát, melyet a ralisport legjobb mitfárereinek segítségével fejlesztettek, világszerte használják a navigátorok a sportág összes szintjén.

Ingrassia a Brit Rally előtt vette át a Fastime képviselőjétől, Robert Thackertől a különleges órát, melyet rögtön győzelemmel avatott fel a 2015-ös év szezonzáróján.

 

Andrew

 

2015. december 24.