Get Adobe Flash player

Hírek: M-Sport - Testet ölt az M-Sport Kiértékelési Központja

 

Testet ölt az M-Sport Kiértékelési Központja

Az M-Sport csúcstechnológiát képviselő Kiértékelési Központjának kivitelezése teljes sebességgel halad, az új létesítmény szerkezeti munkái elkészültek a cég dovenby halli ingatlanán.

Miután a földmunkák és az alapozás nagy része megtörtént, az épület is kezd testet ölteni, a lenyűgöző szerkezet pedig szemlélteti a 10723 négyzetméteres műhely igazi léptékét.

A projekt az Egyesült Királyság kormányzatának részéről a Regionális Fejlesztési Alapítvány befektetésével jöhetett létre, valamint azzal a befektetéssel, amit a Cumbriai Lokális Vállalkozói Társaság Fejlesztési Alapítványa biztosított, ez pedig lehetővé teszi az M-Sport számára, hogy egy, az Egyesült Királyságban egyedülálló létesítményt hozzon létre.

A 2,5 kilométer hosszú tesztpálya mellett fekvő önálló műhely teszi teljessé a többmillió fontos fejlesztést – ez egy mérnöki kiválósági központot kínál, lehetővé téve Cumbria számára, hogy kivegye a részét a lokális gazdaság, a szakképzettség és innováció fellendítésében a Northern Powerhouse régióján belül.

Malcolm Wilson, az M-Sport ügyvezető igazgatója: „Miközben Dovenby Hallba autózok reggelente, nem tudok mást csinálni, megállok, és megtekintem ezt a lenyűgöző létesítményt, amit itt fejlesztünk. A kivitelezés remekül halad, és ha a szerkezeti munkákat nézzük, azok tényleges képet adnak a léptékről és arról, hogy milyen fantasztikus telephely lesz ez.

Egy egyedi létesítményt hozunk létre, ahol az autósport és az autóipari szektor ipari vezetői számára meglesz minden, amire szükségük van ahhoz, hogy egy koncepciót a tervezéstől a gyártásig végigkövessenek. Igazán hiszek benn, hogy valami különlegessel rendelkezünk Dovenby Hallban, és ez az új fejlesztés jelentősen mértékben erre épül – lehetővé téve Cumbriának, hogy a mérnöki kiválóság központja legyen.”

Eddie Ward, az Északi Fejlesztések kereskedelmi vezetője: Nagyon elégedett vagyok a helyszínen lévő csapatunk és az alvállalkozók által végzett előrelépéssel, annak ellenére, hogy milyen csalódást keltő volt a nyár vége. Több mint tizenötezer köbméter föld megmozgatásával küzdöttek meg, elkészítették a fő csatornákat és a betonalapozást, a következő hetekben pedig azt fogjuk látni, hogy több mint hatszáz tonnányi acél felállítása megformálja ennek a pazar fejlesztésnek a struktúráját.

Büszkék vagyunk, hogy az M-Sporttal partnerségben dolgozhatunk Dovenby Hallban 1999 óta, és biztosítani fogjuk, hogy ez a csúcstechnológiát képviselő létesítmény biztosítja a jövőbeli szükségleteiket, valamint elősegíti a folyamatban lévő növekedésüket – támogatva a helyi gazdaságot mind a kivitelezésben, mind a működésben. Még egyszer hangsúlyozom, ez a befektetés nagyszerű elismerése Malcolm Wilson víziójának a vállalatra nézve és a teljes elkötelezettségének Cumbria tekintetében.”

Jo Lappin, a Cumbriai Lokális Vállalkozói Társaság befektetési bizottságának ügyvezető igazgatója: „A Cumbriai Lokális Vállalkozói Társaság el van ragadtatva attól, hogy támogathatja ennek a csodálatos létesítménynek a fejlesztését a Fejlesztési Alapítványának 1,3 millió fontos allokációja révén. Nagyon örülünk, hogy a hozzájárulásunk segíteni fogja az egyik ikonikus cumbriai vállalatunkat, hogy vezető szerepet játsszon a mobilitás jövőjében, kihasználja a felmerülő lehetőségekben rejlő előnyöket és több mint száz új munkahelyet hozzon létre.”

 

Andrew

 

2019. november 11.