Get Adobe Flash player

Latvala győztes rajtja

Frusztrált volt, hogy nem ülhetett versenyautóba, de aztán érkezett a lehetőség, és a Toyota rali világbajnoki csapatának vezetőjeként folytatódik Jari-Matti Latvala pályafutása 2021-ben. A finn a DirtFish-nek írt beszámolójában fedte fel, hogy milyen az élet a másik oldalon és hogy hogyan boldogult az alakulat a – győztesen megvívott – Monte-Carlo Rallye-n.

Bővebben...

 

Wilson és az M-Sport leszegett fejjel 2022 felé tart

Csalódást keltő hétvégét zárt az M-Sport a Monte-Carlo Rallye-n, a 2021-es rali világbajnoki szezon nyitányán. A Ford Fiesta WRC azonban még mindig erős, az M-Sport pedig optimista a 2022-es autóját illetően, jóllehet a világban zajló történések jócskán megnehezítik a dolgukat.

Bővebben...

 

A 2021-es sisakdekorációk

Így néznek ki a rali világbajnokság élmenőinek sisakjai a 2021-es szezonban


Bővebben...

 

Ogier visszavette a Monte-Carlo Rallye trónját

A 2021-es Monte-Carlo Rallye összefoglalója


Bővebben...

 

A Pirelli gumikínálata 2021-re

Teljes mellszélességgel tér vissza a Pirelli a rali világbajnokságba 2021-ben. De milyen termékeket hoznak? Ötféle abroncsot, összesen nyolc változatban.

Bővebben...

 

Teszt a lelke mindennek

1400 tesztkilométer releváns autóval, tapasztalt pilótával – ez volt a Pirelli 2020-as tesztprogramja a rali világbajnoki visszatérésük előtt.


Bővebben...

 

Evans szerint akár gyorsabbak is lehetnek

Elfyn Evans azt mondja, hogy időbe fog telni, míg kiismerik a Pirelli gumiabroncsait, de bizonyos körülmények között akár gyorsabbak is lehetnek velük a Monte-Carlo Rallye-n, mint az előzőekben használt Michelinnel.

Bővebben...

 

Forradalmi szöges gumi a Pirellitól

Forradalmi gumiabroncsot mutatott be a Pirelli a 2021-es finn ralibajnokság nyitófordulóján, az Arctic Lapland Rally-n, melyet Rally2-es autókra szánnak.

Bővebben...

 

Breen dicséri a Rally2-es Hyundai fejlesztését

A Hyundai Motorsport pilótája, Craig Breen elismerő szavakkal illette a csapat munkáját, melyet a márka legújabb raliautójába, az i20 N Rally2-be fektettek.

Bővebben...

 

Túl sok volt a hó a Toyotának

Szokatlan aszfaltos teszten telkesített a Toyota az új Pirellikkel.


Bővebben...