Get Adobe Flash player

Szervócsere negyven percen belül

Nagy munkát adott Sebastien Ogier az Argentin Rally-n szerelőinek, miután az egyik szakaszon lerendezte Citroen C3 WRC-jének kormányszervóját.


Bővebben...

 

Sorozatban másodszor Neuville

A 2019-es Argentin Rally összefoglalója


Bővebben...

 

Közeleg a hibrid, illetve elektromos rendszerek bevetése a ralisportban

A 2022-es szezontól elektromos vagy hibrid hajtású autókkal fog zajlani a rali világbajnokság.


Bővebben...

 

Evans motivált

Az M-Sport pilótája, Elfyn Evans a hatékonyságra törekszik, hogy folytassa remek szereplését a rali világbajnokságon, aminek következő versenyét Argentínában rendezik.


Bővebben...

 

Miért nincs push-to-pass rendszer?

A rali világbajnokság versenyzői, Elfyn Evans és Kris Meeke azt szorgalmazzák, hogy az FIA gyorsítsa fel a folyamatot és mihamarabb vesse be az előzéseket segítő technológiát.


Bővebben...

 

Suninen és a majom, azaz a Korzika Rally mondása

A 2019-es rali világbajnokság első három futamán elszenvedett három balesetet követően szigorú csapatutasítás alatt versenyzett Teemu Suninen a Korzika Rally-n. Az M-Sport versenyzőjének feladata az volt, hogy tiszta vezetéssel teljesítsen minden szakaszt.

Bővebben...

 

Nincs győzelmi mámorban a Hyundai

Thierry Neuville és Nicolas Gilsoul a Korzika Rally-n megszerezték a Hyundai első győzelmét a rali világbajnokság 2019-es sorozatában, főnökük, Andrea Adamo azonban nem úszik győzelmi mámorban.

Bővebben...

 

Szeretnél az M-Sportnál dolgozni?

A folyamatos növekedés miatt az M-Sport április 30-i lejárattal több álláshirdetést is feladott az elmúlt időszakban, melyekhez olyan fotókat is mellékeltek, amikkel a kulisszák mögé pillanthatunk.

Bővebben...

 

Ogier: Van munkánk

Sebastien Ogier úgy érzi, a Korzika Rally egy valós idejű tesztalkalom volt, miután csapata, a verseny előtt fő esélyesnek kikiáltott Citroen nem találta a tempót a futamon.

Bővebben...

 

Neuville drámai fordulatokkal teli versenyt nyert Korzikán

A 2019-es Korzika Rally összefoglalója


Bővebben...