Get Adobe Flash player

Új gyártó érkezhet Matton szerint

Az FIA rali igazgatója, Yves Matton azt mondja, egy újabb gyártó érkezhet a rali világbajnokságba a hibridkorszak első hároméves ciklusában.

Bővebben...

 

Brad Pitt szerepében a Rally2-es Hyundai

A Hyundai i20 N Rally2 fejlesztése teljesen máshogy zajlik az előd R5-ös változathoz képest, ez pedig a Hyundai Motorsport fejlődését jelzi.


Bővebben...

 

Túl az első Rally1-es teszten az M-Sport

Sikeresnek nevezte a következő generációs csúcskategóriás Ford raliautó első murvás próbáját az M-Sport.


Bővebben...

 

Három év kell a hibrid sikerességének méréséhez

A Hyundai Motorsport igazgatója, Andrea Adamo úgy véli, az, hogy a Rally1 a megfelelő út a rali világbajnokság számára, abból fog kiderülni, hogy mennyi gyártó figyelmét kelti fel az új, hibrid kategória, ennek megítélésére pedig legalább három év szükséges.

Bővebben...

 

Egyedi: Skoda Fabia Rally2 evo Edition 120

A versenypályákon töltött százhuszadik évfordulót ünnepelve limitált kiadást készít a Skoda Motorsport Skoda Fabia Rally2 evo Edition 120 néven. A sikeres raliautó különleges változatából mindössze tizenkettő lesz elérhető.

Bővebben...

 

Hogyan fordított a Hyundai?

Nem a Hyundai volt az Arctic Rally Lapland esélyese, Ott Tanak azonban magához ragadta a vezetést az i20 Coupe WRC nyergében a világbajnokság új fordulóján, és magabiztos győzelmet aratott.

Bővebben...

 

Frusztráció a hibrid rendszer gondjai miatt

Megkapták a jövőre szerepet kapó hibridrendszer kitjét a rali világbajnokságon részt vevő csapatok, a DirtFish azonban megtudta, sok finomításra van még szükség.


Bővebben...

 

Teljesítette a küldetést a Rally3-as Fiesta a bemutatkozásán

Versenykörülmények között is bemutatkozott a Ford Fiesta Rally3, Ken Torn vezette a gépet a március 6-án Finnországban megrendezett SM O.K. Auto-Rallin.

Bővebben...

 

Nyáron indul a Rally1-es Toyota tesztelése

A Toyota rali világbajnoki csapata a nyarat célozta meg arra, hogy a hibridhajtással rendelkező, Rally1-es autója készen álljon a tesztelésre.

Bővebben...

 

Megkezdődik az első Rally1-es autó tesztelése az M-Sport révén

A brit alakulat nyerte az új korszak nulladik versenyét, ők tesztelnek elsőként a 2022-es forradalmi szabályok szerinti autót.


Bővebben...