Get Adobe Flash player

A hibrid korszakban is ott lesz a Hyundai

A Hyundai Motorsport megerősítette, továbbra is elkötelezett a rali világbajnoksággal és egy vadonatúj versenygépet fejleszt a sorozat hibrid érájára, melyhez a Hyundai i20 N utcai autó adja az alapokat.

Bővebben...

 

Az M-Sport Ford elkötelezte magát a hibrid korszakra

Az M-Sport és a Ford által alkotott csapat elkötelezte magát a ralisport jövőjével azzal, hogy ígéretet tettek, részt vesznek a rali világbajnokságban a hibrid éra kezdetétől, 2022-től három éven keresztül.


Bővebben...

 

Maradnak a hibrid érára is a világbajnokság csapatai

A rali világbajnokságon jelenleg részt vevő mindhárom gyártó ott lesz a sportág izgalmas új korszakának kezdetén, miután hivatalosan is elkötelezték magukat, hogy neveznek a sorozat 2022 és 2024 közötti időszakára.

Bővebben...

 

Kész az indulásra a Fiesta Rally3

Az M-Sport Lengyelország által épített Ford Fiesta Rally3 hivatalos homologizálásra került az FIA Rally3-as technikai előírásai szerint. A lépés a finnországi havas, jeges versenyen, az O.K. Auto-Rallin versenykörülmények között történt sikeres bemutatkozást követte.

Bővebben...

 

A tavaszra készül már a Pirelli

Miután sikeresen teljesítette a téli versenyeket, a Pirelli a 2021-es rali világbajnokság első aszfaltos megmérettetésére készül már.

Bővebben...

 

Horvátországban debütál az M-Sport új motorja

A világbajnokság következő futamán, az áprilisban megrendezésre kerülő Horvát Rally-n próbálja ki először élesben az M-Sport a Ford Fiesta WRC legújabb specifikációjú motorját.


Bővebben...

 

Adamo tigris szerepben

Thierry Neuville úgy véli, a Hyundai Motorsportot igazgató Andrea Adamo túl durva volt a Monte-Carlo Rallye-n nyújtott teljesítményüket értékelve.

Bővebben...

 

Audi raliautót mutatott be az EKS JC

Az újonnan alakult EKS JC csapat – mely két rallycross világbajnok csapatból, az EKS-ből és JC-ből jött létre – új projektet mutatott be 2021 márciusának elején, aminek gyümölcse az Audi A1 quattro Rally2.

Bővebben...

 

Nincs egyértelmű irányvonal 2024 utánra

A rali világbajnokság nem rendelkezik világos pozícióval arról, hogy milyen hajtású lesz a csúcskategóriás raliautó 2024 után, mondja az FIA rali igazgatója, Yves Matton.


Bővebben...

 

Megzavarta az autóját Breen

Craig Breen azt mondja, az Arctic Rally Finland befejező szakasza előtti gyűjtő adott rá lehetőséget, hogy beazonosítsák a Hyundai csapattagjaival együtt, hogy a vezetési stílusa „zavarja egy kicsit az autóját”.

Bővebben...