Get Adobe Flash player

Tanak rendszámcseréje

Ott Tanak gyanúba keveredett a 2014-es Argentin Rally-n, miután a szkeptikusok azt feltételezték, hogy a verseny második szakaszán csúnyán összetört Ford Fiesta R5 nem került megjavításra, hanem egyszerűen kicserélték azt.

Bővebben...

 

Egy nehéz nap éjszakája

A 2014-es Argentin Rally első napja többek számára sem úgy alakult, mint ahogyan azt tervezték. Ennek eredményeként szerelőiknek késő éjszakáig kellett dolgozniuk az autók helyreállításán, hogy a párosok másnap visszaállhassanak a versenybe.

Bővebben...

 

Amikor Ayrton Senna ralipilótáskodott

Az akkoriban még a Lotus Forma-1-es csapatában versenyző Ayrton Senna 1986-ban a Car and Car Conversions magazin meghívására több raliautót is kipróbálhatott Wales-ben.

 

Bővebben...

 

Állati szépség

A rali világbajnokságon futó autó dekorációja mostanában nem túl izgalmas, nem úgy Karl Kruuda Ford Fiesta S2000-éjé, mely egy fantazmagórikus szülemény.

 

Bővebben...

 

A gumimenedzsment Ogier sikerének titka

A Portugál Rally győztese, Sebastien Ogier úgy gondolja, az a képessége volt a luzitán viadalon elért negyedik sikerének kulcsfontosságú tényezője, hogy tudott vigyázni az abroncsaira.

Bővebben...

 

Almodovar, a Portugál Rally gyilkos szakasza

Az almodovari gyorsasági szakasz volt a leghosszabb a 2014-es Portugál Rally pénteki napján, és ez bizonyult a legveszélyesebbnek is.

Bővebben...

 

Ogier megtartotta ígéretét

Hat év nagy idő, de a világbajnok Sebastien Ogier nem felejtette el 2008-ban tett ígéretét.

 

Bővebben...

 

Kankkunen legjobb tíz momentuma

Juha Matti Pellervo Kankkunen, a rali világ legszebb bajuszának tulajdonosa születésnapi tortáján 55 szál gyertyát fújt el 2014. április 2-án. Fényes karrierjének kiemelkedő pillanatai olvashatóak alább!

Bővebben...

 

Hölgyeké az elsőbbség

A szebbik nem képviselői a kezdetektől fogva képviselik magukat az autósportok világában. Vegyük sorra a történelem legjobb tíz hölgyversenyzőjét.

 

Bővebben...

 

Tengerentúlra raliautóval

Ha valaki arra szánja magát, hogy Európától távol áll rajthoz raliautójával, nem csupán annyit kell tennie, hogy elküldi versenygépét és maga is felszáll a repülőre. A dolgok ennél sokkal bonyolultabbak.

Bővebben...