Get Adobe Flash player

WRC 2017

Tanak nem visz el titkokat a Toyotától

A Toyota GAZOO Racing ralicsapatának technikai igazgatója, Tom Fowler nyugodt azzal kapcsolatban, hogy az egyéni rali világbajnoki címet 2019-ben velük elhódító Ott Tanak milyen technikai információkat visz át új munkaadójához, a Hyundai-hoz 2020-ra.

Bővebben...

 

Bíztató Katsuta WRC-s szereplése

Második alkalommal indulhatott World Rally Car-ral világbajnoki futamon Takamoto Katsuta, a Toyota protezsáltja a Deutschland Rallye után a Katalán Rally-n vezethette a Yaris WRC-t, ahol sebességváltó probléma hátráltatta a verseny második napján.

Módosítás: (2019. november 04. hétfő, 17:19)

Bővebben...

 

Csalódott a Citroen vezetője

Részleteket fedett fel a Citroen Racing vezetője, Pierre Budar arról a hibáról, ami megakadályozta versenyzőjét, Sebastien Ogier-t a Katalán Rally-n, hogy tovább küzdjön a 2019-es világbajnoki címért, majd őszintén vallott elégedetlenségéről.

Módosítás: (2019. október 29. kedd, 16:40)

Bővebben...

 

Új aerodinamikát tesztelt a Citroen

A Citroen Racing Katalán Rally előtti tesztje meglepetéssel szolgált, hiszen a francia csapat jelentős aerodinamikai újításokkal futtatta azon a C3 WRC-t.


Módosítás: (2019. október 26. szombat, 06:44)

Bővebben...

 

Új futóműalkatrészek a Citroennél Wales-re?

A Török Rally-n aratott kettős győzelme után azonnal megkezdte a felkészülést a világbajnokság soron következő állomására, a brit fordulóra a Citroen Racing.


Módosítás: (2019. október 12. szombat, 10:09)

Bővebben...

 
További cikkeink...