Get Adobe Flash player

WRC 2017

Továbbra is lassú a Toyota a durva felületű pályákon, és újabb műszaki hiba sújtotta őket

Bár tavaly megnyerték a Török Rally-t, tisztában volt mindenki azzal a Toyota GAZOO Racing ralicsapatánál, hogy azt a diadalt nem a tempójukkal szerezték meg, hanem a megbízhatóságukkal, valamint a vetélytársak balszerencséjével.

Módosítás: (2019. szeptember 17. kedd, 17:56)

Bővebben...

 

Futómű és más módosítások a Yaris WRC-n

A Toyota rali világbajnoki csapata azt állította a Török Rally előtt, hogy kiküszöbölték a durva felületen megmutatkozó gyengeségüket, ami miatt lassúnak bizonyultak a tavalyi futamon.


Módosítás: (2019. szeptember 13. péntek, 17:20)

Bővebben...

 

Suninen: elszúrt finn, reményteli török verseny

Teemu Suninen magabiztos, hogy visszanyeri tempóját Ford Fiesta WRC-jével a rali világbajnokság soron következő murvás futamára, a Török Rally-ra.


Bővebben...

 

Módosított a hátsó szárnyán a Toyota

A Toyota változtatásokat eszközölt a Yaris WRC hátsó szárnyának pozícióján, miután a Nemzetközi Automobil Szövetség pontosította az elemre vonatkozó szabályokat. A módosítást a Török Rally-ra kellett volna elvégezni, a japán márka csapata azonban egy futammal korábban tett már lépéseket azirányban, hogy megfeleljenek az előírásoknak.

Bővebben...

 

Fejlesztés, remények, majd csalódás a Citroen németországi mérlege

Bizakodva, győzelmi célokkal érkezett a Citroen a rali világbajnokság németországi állomására, a 2019-es szezon második és egyben utolsó teljesen aszfaltos megmérettetésére. Ehhez egy motorfejlesztést is bevetettek, a reményekből aztán végül semmi sem lett.

Módosítás: (2019. szeptember 02. hétfő, 17:26)

Bővebben...

 
További cikkeink...