Get Adobe Flash player

WRC 2017

Ezúttal fékhiba hátráltatta Tanakot

A Toyota rali világbajnoki csapatának vezetője, Tommi Makinen ígéretet tett arra, hogy kivizsgálják a fékhibát, mely a versenyt végül megnyerő Ott Tanak autóján jelentkezett a Deutschland Rallye befejező napján.

Módosítás: (2019. szeptember 09. hétfő, 18:35)

Bővebben...

 

Millener az M-Sport tevékenységeiről

Malcolm Wilson, az M-Sport ügyvezetője úgy döntött, több időt kíván foglalkozik cége kereskedelmi tevékenységeivel, ami az M-Sport átstrukturálását is eredményezte egyben.


Módosítás: (2019. augusztus 13. kedd, 10:06)

Bővebben...

 

Az új WRC-k technikai kibontakozása

Az M-Sport a 2018-as Mexikó Rally-t követően elküldte Fiesta WRC-jét Észak-Karolinába, a Ford Performance világméretű tapasztalattal rendelkező központjába, az autó járt a Windshear szélcsatornában is, hogy ötletek után kutassanak, hogyan lehetne továbbfejleszteni a gépet.

Módosítás: (2019. augusztus 13. kedd, 09:02)

Bővebben...

 

Tisztázták a hátsó szárnyak anomáliáit

Miután anomáliák derültek ki a Finn Rally-n, a Nemzetközi Automobil Szövetség utasította a rali világbajnokságon részt vevő gyártókat, hogy tegyék meg a szükséges intézkedéseket arra, hogy World Rally Car-jaik megfeleljenek a hátsó szárnyra vonatkozó klarifikációs dokumentumnak.

Módosítás: (2019. augusztus 20. kedd, 15:57)

Bővebben...

 

Ogier a Citroen fejlesztéseiről

A Finn Rally előtt elárulta a Citroen Racing, hogy módosítást hajtottak végre C3 WRC-jük első futóművén, amiről Pierre Budar, a Citroen Racing vezetője azt mondta, azért tettek így, hogy versenyzőik részére a beállítási opciók szélesebb skálája álljon rendelkezésre.

Módosítás: (2019. augusztus 06. kedd, 18:38)

Bővebben...

 
További cikkeink...