Get Adobe Flash player

Műszaki hibák a 208 T16-on - Breen a balszerencsére fogja

 

Breen a balszerencsére fogja

A Peugeot idén vetette be legújabb versenygépét, az R5-ös kategóriába tartozó 208 T16-ot. A Peugeot Rally Academy pilótái, Craig Breen és Kevin Abbring az Európa-bajnokságon szerepeltek az oroszlánnal, ahol egyszer ugyan tudtak nyerni, de rengeteg műszaki gonddal szembesültek.

„Azt mondanám, voltak pozitívumok az Akropolisz Rally-n aratott győzelmünkön kívül is” – mondta el Craig Breen, aki végül a kontinensbajnokság harmadik helyén végzett. „A sebesség talán a legpozitívabb dolog, gyorsak voltunk minden Európa-bajnoki futamon, és ahol nem voltak problémáink, legjobb időket autóztunk. Az sajnálatos, hogy nagyon sok gondunk volt az R5-ös autóval, az eredményeink nem igazán igazolják az idei sebességünket.

Ez van, sajnos. A tempó mindig a jó irányba mutatott, a megbízhatóság csak a szerencsén múlt. Nem hinném, hogy ez bárkinek a számlájára lenne írható vagy bárkinek a munkára való hajlandóságával lenne kapcsolatos, ez csak a balszerencse kérdése. Úgy gondolom, jó úton haladunk, mindenki tudja, hogy mit kell tenni.”

 

Andrew

 

2014. december 3.