Get Adobe Flash player

Hírek: Skoda Fabia Rally2 evo - Egyedi: Skoda Fabia Rally2 evo Edition 120

 

Egyedi: Skoda Fabia Rally2 evo Edition 120

A versenypályákon töltött százhuszadik évfordulót ünnepelve limitált kiadást készít a Skoda Motorsport Skoda Fabia Rally2 evo Edition 120 néven. A sikeres raliautó különleges változatából mindössze tizenkettő lesz elérhető. A Fabia Rally2 evo Edition 120 megkapja azoknak a műszaki fejlesztéseknek a nagy részét, amivel a Fabia Rally2 evo változatát is szerelik 2021-től, ugyanakkor vásárlói további felszerelésekben, különleges dekorációban, valamint exkluzív kiegészítőkben is részesülnek.

A híres versenytradíció megszületésének százhuszadik évfordulója alkalmából a Skoda Motorsport sikeres ügyfélautójának egy limitált kiadását mutatta be. A Skoda Fabia Rally2 evo Edition 120-at mindössze tizenkét példányban értékesítik. Ezek nem csak azoknak a műszaki fejlesztéseknek a nagy részét kapják meg, melyeket a 2021-es Fabia Rally2 evo 2021-es változata is, de különféle extrákkal fognak kijönni. A legújabb modell standard felszerelésén túl a Fabia Rally2 evo Edition 120-asok zöldre festett magnézium kerékkel jönnek ki, extra LED-es lámpasorral, valamint LED-es kanyarlámpákkal.

Az autó a gyári pilóták tapasztalatainak megfelelő extra belső felszerelés teljes csomagjával is fog rendelkezni standard konfigurációként. Ez tárolózsákokból vagy hálókból állhat a személyes holmik tárolására, szerszámokból, tartalékalkatrészekből, illetve további felszerelésekből. Az extrák csomagját a kényelmet javító további felszerelések, az ivóvíznek CamelBak-ek, az autó folyadékaihoz flakonok, szíjak, tartók és további több eszköz egészíthetik ki. A limitált kiadású autó egyedi Edition 120 üdvözlőképernyővel fog rendelkezni a cockpit mindkét kijelzőjén, a sorozatot pedig a speciális dekorációról és a plakettről lehet beazonosítani. A Skoda márkakereskedők számára hasznos, a valódiságot igazoló tanúsítvány, a hátizsák, valamint az 1:18-as méretarányú, az eredetivel megegyező dekorációjú modellautó teszi teljessé a különleges kiadást.

„A limitált gyártású Skoda Fabia Rally2 evo Edition 120 egy all inclusive változata a felfrissített 2021-es autónak” – mondta el Michal Hrabanek, a Skoda Motorsport vezetője. „A feljavított elemek csomagjával nem csak a bajnokságot nyert autónk egy továbbfejlesztett változatát kínálja ez, az exkluzív jellemzőivel az Edition 120 egy valódi gyűjtői autó is.”

A Skoda Fabia Rally2 evo Edition 120 vevői további opciókból is választhatnak. Ez magában foglal egy hosszabb váltóáttétel szettet, ami a 202 kilométer/órára növelt végsebességével alkalmasabbá teszi a sebességváltót az olyan versenyekhez, melyeken nagy az átlagsebesség. A Skoda Motorsport főként az alacsony tapadású felületekre egy harmadik szett differenciálmű rámpát (48/70) is kínál, ami a murvás és aszfaltos szakaszokon is alkalmazásra kerülhet.

A Skoda Fabia Rally2 evo Edition 120 rendelhető már a Skoda Motorsportnál.

 

Andrew

 

2021. március 16.