Get Adobe Flash player

A Castrol megünnepelte Európa autószerelőit

A helyi autószerelők tudását és elkötelezettségét megünnepelve a Nemzeti Autószerelők Hónapjának nyilvánította 2020 novemberét a Castrol Europe, melynek keretében az ügyfelek és a független műhelyek felhívhatták a figyelmet a helyi szakemberük által végzett erőfeszítésekre és teljesítményre.

A Castrol Lengyelországban, Spanyolországban, Németországban és az Egyesült Királyságban bíztatta az autósokat, hogy nevezzék meg az arra leginkább érdemes szerelőjüket vagy műhelyüket – megadva nekik azt az elismerést, amit megérdemelnek, miközben ez egy felismerés is a kulcsfontosságú szerepükkel kapcsolatban, hogy a globális járványhelyzetben is életben tartották a közlekedést.

Lenyűgöző számú, több mint kétezer jelölés érkezett a négy piacról, a Castrol pedig reméli, hogy a kezdeményezés visszaviszi az autósokat a független műhelyekbe.

Az M-Sport rali világbajnoki csapatát támogató cég hálája jeléül minden jelölt nevét felrakatta a csapat Ford Fiesta WRC-ire a Monte-Carlo Rallye-n, a 2021-es szezonnyitón.

Richard Millener, az M-Sport ralicsapatának vezetője: „A szerelők a ralisport névtelen hősei, de ugyanúgy névtelen hősei a helyi közösségeknek – mozgásban tartanak és gyakran felül- és túlteljesítenek, hogy biztosítsák mindannyiunk számára, hogy hozzáférhessünk az alapvető közlekedési lehetőséghez. Ez egy olyan dolog, amit természetesnek vettünk mindannyian a múltban, és büszkék vagyunk, hogy támogathatjuk a Castrolt ebben az új kampányban, elismerve Európa legnagyszerűbb autószerelőit, akik megtették azt az extrát a globális járványhelyzetben.”

Paul Miller, a Castrol Europe marketingvezetője: „Büszkék vagyunk arra, hogy ennyi lenyűgöző autószerelőt tudtunk felfedezni. Hihetetlenül keményen kell dolgoznia mindenkinek ezen nehéz időszakban, és briliáns, hogy annyi ügyfél dicsérte a helyi autószerelőjét, aki megtette azt az extrát. Az, hogy meg tudunk ünnepelni minden jelölt autószerelőt az M-Sport Ford rali világbajnoki autóin, a névtelen hőseinknek egy pénzért nem megvehető elismerést ad, amit megérdemelnek.”

 

Andrew