Get Adobe Flash player

Folytatja sikeres együttműködését az M-Sport és a Sparco

Az M-Sport és a Sparco örömmel jelentette be 2021 februárjában, hogy több mint két évtizede tartó, ennek megfelelően mély alapokra helyezkedő és sikeres együttműködésüket folytatják, három évvel hosszabbították meg szerződésüket.

Az autósportok iránti szenvedély mindkét vállalatra jellemző, együtt pedig világszintű sikereket értek már el, miközben számtalan pilóta, navigátor és technikus élvezte a Sparco minőségét és stílusát.

A piac számára csúcstechnológiájú versenyöltözékeket és biztonsági felszereléseket készítő Sparco új termékekkel és technológiákkal kapcsolatos innovációi és fejlesztései a világ ralisportjának élvonalában tartották az M-Sportot folyamatosan.

Azzal, hogy elkötelezett arra, hogy minőségi termékeket biztosítsanak a sportág minden szintjén, a Sparco dedikált beszállítója az M-Sport „lehetőségek létrájának”, az olasz cég biztonsági eszközei jelennek meg a Ford Fiesta Rally5-ös, Rally4-es, Rally3-as és Rally2-es változatában, valamint a csúcs specifikációjú Ford Fiesta WRC-ben is.

A Sparco ugyanakkor szorosan együttműködik az M-Sporttal az új Rally1-es autó tervezésében és fejlesztésében is az érkező hibrid korszak előtt – mutatva a két cég elkötelezettségét arra vonatkozóan, hogy vissza tudjanak térni a sportág legfelső szintjén a dobogó legmagasabb fokára.

Malcolm Wilson, az M-Sport ügyvezető igazgatója: „Mindig is fontos volt számomra, hogy olyan cégekkel dolgozzunk együtt, akikkel osztjuk az M-Sport autósportok iránt érzett motivációját és szenvedélyét, a Sparco pedig kiváló példája ennek. Az elmúlt több mint két évtizedben szorosan együtt dolgozva a tervezői és mérnöki csapataikkal fantasztikus eredményeket értünk el. Végtelenül büszke vagyok erre az együttműködésre és mindenre, amit együtt elértünk – és örülünk, hogy a Sparco velünk van, ahogy 2022 felé tartunk és visszatérünk a dobogó legmagasabb fokára.”

Richard Millener, az M-Sport ralicsapatának vezetője: „A Sparco régóta az iparáguk élén van, és nagyszerű látni, hogy a sikeres partnerkapcsolatunk újabb három éven keresztül folytatódik. Csúcsminőségű eszközöket gyártanak, de a folyamatos fejlesztésük és innovációjuk az, ami a többiek fölé helyezi őket. Szorosan együtt dolgozva a Sparcóval felhasználtuk a közös tudást, hogy fantasztikus termékeket fejlesszünk a sportág különböző szintjein – és ez az a dolog, amit remélünk, hogy folytatódni fog a következő három évben is.”

Claudio Pastoris, a Sparco vezérigazgatója: „Az M-Sportos partnerkapcsolat megújítása egy fontos igazolása annak a szilárd partnerkapcsolatnak, amit ennek a hosszútávú együttműködésnek a számos éve alatt építettünk. A Sparco és az M-Sport stratégiailag dolgozott együtt a legelejétől, hogy megoldásokat fejlesszen, hogy fejlessze az autók és versenyzők teljesítményét és biztonságát.  Sok technikai megoldás látható a katalógusunkban, melyek kimondottan a csapat számára lettek tervezve, és úgy hisszük, hogy ez a kulcsa a folyamatos fejlődésnek. Továbbá a tisztelet és a személyes viszony, ami Malcolm Wilsonnal és a csapatával kialakult, mindig is egy komoly érték volt számunkra ezen sokéves együttműködésben.”

 

Andrew

 

2021. március 6.