Get Adobe Flash player

Összeállt az M-Sport és a Gulf

Az autósport világának egyik legikonikusabb márkájával lépett szövetségre az M-Sport, a Gulf Race Fuels lett a csapat „hivatalos technikai üzemanyagpartnere” az EcoBoost motoros Ford Fiesta Rally2 és a vadonatúj Ford Fiesta Rally3 esetében.

Az üzemanyagok készítésével foglalkozó innovatív vállalat az M-Sporttal az Egyesült Királyságban és Lengyelországban is szorosan együttműködve létrehozta a Gulf M-Sport Rally Fuel-t. A Gulf MSR egy, az FIA által jóváhagyott nagyteljesítményű versenybenzin, amit kifejezetten az M-Sport zászlóshajóit alkotó négykerékhajtású Fiestákhoz fejlesztettek.

Az egyedülálló módon megalkotott üzemanyag ellenáll a raliversenyek gyorsasági szakaszai által nyújtott nagy kihívásoknak, miközben segít a motor teljesítményének növelésében.

Az M-Sport extrák nyújtására vonatkozó elkötelezettségén osztozva a Gulf Race Fuels büszke a minőségre, tartósságra és szenvedélyre, ez pedig az M-Sport által támogatott versenyzők ideális technikai partnerévé teszi őket szerte a világon.

A Rally2-es és Rally3-as Fiesták összes Gulf MSR-es programozása ingyenesen elérhető, a vadonatúj Ford Fiesta Rally3-asok pedig ezzel a programozással és a Gulf MSR benzinnel kerülnek kiszállításra. A különleges üzemanyag minden Gulf Race Fuels disztribútornál megvásárolható.

Malcolm Wilson, az M-Sport ügyvezető igazgatója: „Mérnökeink folyamatosan értékelik és fejlesztik a teljesítményt minden szempontból a versengés minden szintjén, és izgatottak vagyunk, hogy a Gulf Race Fuels-szel ezt az új üzemanyagot adhatjuk a Ford Fiesta Rally2-höz és Rally3-hoz.

Elkötelezetten arra, hogy a legjobb termékeket biztosítsuk a megújult ügyfélszolgálatunkon keresztül, az üzemanyagprogramozás ingyenesen lesz elérhető a Gulf MSR-hez, a Ford Fiesta Rally3 pedig ezzel is lesz programozva azzal, hogy az első feltöltés Gulf MSR-rel történik.

Alig várjuk már, hogy lássuk az eredményét ennek az új partnerkapcsolatnak és hogy lássuk a Fiesta pilótákat a legjobb eredményekért versenyezni szerte a világon.”

Michael Tedesco, a Gulf Race Fuels elnöke: „Izgatottak vagyunk attól a lehetőségtől, hogy az M-Sporttal dolgozhatunk ezen az új Ford Fiesta Rally2-höz és Rally3-hoz való versenyüzemanyagon. Szorosan együttműködve a tapasztalt mérnökcsapatukkal egy olyan üzemanyagot fejlesztettünk, mely speciálisan megalkotott, hogy optimális teljesítményt adjon a ralisport által nyújtott, nagy kihívásokat támasztó körülmények között.

Elkötelezettek vagyunk, hogy csúcsteljesítményt biztosítsunk, és egy hosszú és sikeres partnerkapcsolatot remélünk az M-Sporttal – csúcsteljesítményű üzemanyagot fejlesztve és a Fiesta Rally2-es és Rally3-as pilótáknak szerte a világon biztosítva.”

 

Andrew

 

2021. március 22.