Get Adobe Flash player

Folytatódik a sikeres együttműködés az M-Sport és az OZ között

Örömmel jelentette be az M-Sport, hogy folytatja régi keletű partnerkapcsolatát az OZ Racinggel. Az olasz cég csúcsminőségű versenyfelnikkel látja el a brit csapatot az M-Sport és a Ford által létrehozott „lehetőségek létrájának” teljes keresztmetszetében.

Miután 1997-ben egyesítette erejét, a két vállalat együttműködésének huszonötödik évfordulóját ünnepli, ami a ralisport egyik leghosszabb és legsikeresebb partnerkapcsolata.

Az OZ Racing termékeinek szilárdságából, megbízhatóságából és bizonyított teljesítményéből hasznot húzva a folytatás biztosítja az M-Sport elkötelezettségét, hogy a legcsúcsminőségűbb termékeket kínálja a Fiesta pilótáknak szerte a világon.

A Ford Fiesta Rally5-től a Ford Fiesta WRC-ig az OZ Racing kovácsolt alumínium és magnézium felnijei a legfejlettebb technológiát és anyagokat használják, hogy optimális egyensúlyt biztosítsanak a szilárdság, súly és ellenállóképesség között.

A megújult együttműködés lehetővé teszi az M-Sport Egyesült Királyságbeli és lengyelországi csapatainak, hogy továbbra is elkötelezettek lehessenek a csúcsteljesítményű termékek biztosításában a versengés minden szintjén. Ez az elkötelezettség a közutakon is látható – az MS-RT egyedi közúti járművei ugyancsak hasznot húznak az OZ Racing minőségi termékeiből.

Malcolm Wilson, az M-Sport ügyvezető igazgatója: „Azóta, hogy először letettük a névjegyünket a rali világbajnokságon, hosszú és sikeres együttműködést élvezünk az OZ Racinggel. A miénk az egyik leghosszabb és legsikeresebb partnerkapcsolat a ralisportban, és örülök, hogy azt látom, az együttműködés egy újabb évig folytatódni fog.

Mindig is elkötelezettek voltunk abban, hogy a legjobb minőségű termékeket biztosítsuk, a kapcsolatunk OZ Racinggel történő megújítása pedig lehetővé teszi, hogy folytatódjon ez – az M-Sport pilótái a versengés minden szintjén, valamint a közutakon is mindannyian hasznot húznak a szilárdságból, megbízhatóságból és bizonyított teljesítményből.”

Richard Millener, az M-Sport ralicsapatának vezetője: „Nagyszerű látni azt, hogy folytatódik a partnerkapcsolatunk az OZ Racinggel. Tervezőink és mérnökeink folyamatosan értékelik az autóink minden elemét, hogy biztosak lehessünk benne, hogy a legjobbat kínáljuk sebesség, szilárdság, megbízhatóság és megfizethetőség tekintetében – és az OZ Racinget választják minden alkalommal. Nem csak ahhoz választjuk a csúcsteljesítményű felnijeiket, hogy a versengés legmagasabb szintjén jeleskedjünk, hanem a ralisport minden szintjére és a közútra is.”

Claudio Bernoni, az OZ vezérigazgatója: „Örülünk, hogy folytatjuk ezt a régi keletű együttműködést 2021-ben is és hogy hogy a hozzájárulásunkat adhatjuk a csapatnak és az M-Sportnak általában, hogy sport- és üzleti sikereket érhessenek el. Fontos szerepet tölt be az OZ számára ez az együttműködés, mivel ez egy jellegzetes példája annak, hogy hogyan sikerül a cégnek innovatívnak lennie a versengésben és hogyan tudja ezt a tudást átvinni az utcai autókba. Az M-Sporttal történő kooperációnk pontosan ebbe az irányba megy, hogy csúcsteljesítményű termékeket hozzunk létre, miközben elérhetővé tesszük őket azok számára, akik úgy döntenek, hogy egyedi MS-RT járművet vásárolnak.”

 

Andrew