Get Adobe Flash player

Pozitív visszhangot hozott a Rally Hungary

Őry Kornél, a Rally Hungary szervezőbizottságának elnöke elmondta, hogy nagyon pozitív nemzetközi visszhangot hozott a viadal.

Bővebben...

 

Murván a magyar Európa-bajnoki futam

A Rally Hungary beharangozója

Bővebben...

 

Veszprém tárt karokkal várja az ERC-mezőnyt!

Zajlik a pályák előkészítése, a szervezők kihívásokkal teli versenyt ígérnek, Veszprém városa pedig tárt karokkal várja a rali Európa-bajnokság mezőnyét. A királynék városában megtartották a V-Híd Rally Hungary első sajtótájékoztatóját.

Bővebben...

 

Elkezdődött a jegyértékesítés a Rally Hungary-re!

A rali Európa-bajnokság mezőnye murvás versennyel kezdi a szezont Veszprém környékén április 12-14-én – a verseny promótere a Széchenyi Egyetem Csoporthoz tartozó HUMDA Magyar Mobilitás-fejlesztési Ügynökség Zrt. Az új helyszínen tartandó Rally Hungary-re Európa legjobbjai kíváncsiak, a magyar párosok pedig a szokásos elszántsággal készülnek, és mostantól készülhetnek a szurkolók is, hiszen ma elkezdődött a jegyértékesítés az elővételes jegyekkel.


Bővebben...

 

Csomós balesete után Ostberg nyerte a magyar Eb futamot

A 2023-as Rally Hungary összefoglalója


Bővebben...

 

Környezettudatosságra törekszik a Rally Hungary

A nagy nemzetközi rendezvények – mint amilyen a Rally Hungary – különböző környezeti hatásokkal járnak, amelyeket fel kell ismerni, és aktívan dolgozni a csökkentésükön. Erre törekszik a hazai ERC-futam, a Rally Hungary szervezőbizottsága.

Bővebben...

 

Michelisz Norbi részt vesz a Rally Hungary-n

A túraautó világkupa 2019-es bajnoka, Michelisz Norbert is rajthoz áll a rali Európa-bajnokság zárófordulóján, a Nyíregyháza központtal október 6-8. között megrendezésre kerülő Rally Hungary-n.

Bővebben...

 

Újra Európa-bajnoki futam Magyarországon

A Rally Hungary beharangozója

Bővebben...

 

Kilenc Rally1-es autó és három magyar páros a Horvát Rally nevezési listáján

Április 20-23. között immár harmadik alkalommal rendezhet Horvátország rali világbajnoki futamot. A nevezési listán 57 páros neve szerepel.

Bővebben...

 

Hetedszerre is Ogier diadal Mexikóban

A 2023-as Mexikó Rally összefoglalója


Bővebben...