Get Adobe Flash player

Megzavarta az autóját Breen

Craig Breen azt mondja, az Arctic Rally Finland befejező szakasza előtti gyűjtő adott rá lehetőséget, hogy beazonosítsák a Hyundai csapattagjaival együtt, hogy a vezetési stílusa „zavarja egy kicsit az autóját”.

Bővebben...

 

Összeállt az M-Sport és a Gulf

Az autósport világának egyik legikonikusabb márkájával lépett szövetségre az M-Sport, a Gulf Race Fuels lett a csapat „hivatalos technikai üzemanyagpartnere” az EcoBoost motoros Ford Fiesta Rally2 és a vadonatúj Ford Fiesta Rally3 esetében.

Bővebben...

 

Új gyártó érkezhet Matton szerint

Az FIA rali igazgatója, Yves Matton azt mondja, egy újabb gyártó érkezhet a rali világbajnokságba a hibridkorszak első hároméves ciklusában.

Bővebben...

 

Brad Pitt szerepében a Rally2-es Hyundai

A Hyundai i20 N Rally2 fejlesztése teljesen máshogy zajlik az előd R5-ös változathoz képest, ez pedig a Hyundai Motorsport fejlődését jelzi.


Bővebben...

 

Túl az első Rally1-es teszten az M-Sport

Sikeresnek nevezte a következő generációs csúcskategóriás Ford raliautó első murvás próbáját az M-Sport.


Bővebben...

 

Három év kell a hibrid sikerességének méréséhez

A Hyundai Motorsport igazgatója, Andrea Adamo úgy véli, az, hogy a Rally1 a megfelelő út a rali világbajnokság számára, abból fog kiderülni, hogy mennyi gyártó figyelmét kelti fel az új, hibrid kategória, ennek megítélésére pedig legalább három év szükséges.

Bővebben...

 

Egyedi: Skoda Fabia Rally2 evo Edition 120

A versenypályákon töltött százhuszadik évfordulót ünnepelve limitált kiadást készít a Skoda Motorsport Skoda Fabia Rally2 evo Edition 120 néven. A sikeres raliautó különleges változatából mindössze tizenkettő lesz elérhető.

Bővebben...

 

Hogyan fordított a Hyundai?

Nem a Hyundai volt az Arctic Rally Lapland esélyese, Ott Tanak azonban magához ragadta a vezetést az i20 Coupe WRC nyergében a világbajnokság új fordulóján, és magabiztos győzelmet aratott.

Bővebben...

 

Frusztráció a hibrid rendszer gondjai miatt

Megkapták a jövőre szerepet kapó hibridrendszer kitjét a rali világbajnokságon részt vevő csapatok, a DirtFish azonban megtudta, sok finomításra van még szükség.


Bővebben...

 

Teljesítette a küldetést a Rally3-as Fiesta a bemutatkozásán

Versenykörülmények között is bemutatkozott a Ford Fiesta Rally3, Ken Torn vezette a gépet a március 6-án Finnországban megrendezett SM O.K. Auto-Rallin.

Bővebben...