Get Adobe Flash player

Nyáron indul a Rally1-es Toyota tesztelése

A Toyota rali világbajnoki csapata a nyarat célozta meg arra, hogy a hibridhajtással rendelkező, Rally1-es autója készen álljon a tesztelésre.

Bővebben...

 

Megkezdődik az első Rally1-es autó tesztelése az M-Sport révén

A brit alakulat nyerte az új korszak nulladik versenyét, ők tesztelnek elsőként a 2022-es forradalmi szabályok szerinti autót.


Bővebben...

 

Belevágott a munkába a Hyundai, a zöld jelzés még várat magára

Andrea Adamo azt mondja, optimista azzal kapcsolatban, hogy a Hyundai 2021 után is jelen lesz a rali világbajnokságon.


Bővebben...

 

Folytatja sikeres együttműködését az M-Sport és a Sparco

Az M-Sport és a Sparco örömmel jelentette be 2021 februárjában, hogy több mint két évtizede tartó, ennek megfelelően mély alapokra helyezkedő és sikeres együttműködésüket folytatják, három évvel hosszabbították meg szerződésüket.

Bővebben...

 

Adamót lenyűgözte csapata feltámadása

A Hyundai Motorsport igazgatója, Andrea Adamo üdvözölte csapata magatartását, miután a rali világbajnokság számukra kudarccal zárult 2021-es szezonnyitóját követően felálltak és győzelmet arattak a második fordulón, az Arctic Rally Lapland-on.

Bővebben...

 

Tanak dominált Lappföldön

A 2021-es Arctic Rally Lapland összefoglalója


Bővebben...

 

Havon a Hyundai i20 N Rally2

Craig Breen és Oliver Solberg több mint hatszáz kilométert teljesített február második felében a Hyundai Motorsport új versenyautójával, az i20 N Rally2-vel a svédországi téli fejlesztési teszten.

Bővebben...

 

Mikkelsen Bell sisakja

Andreas Mikkelsen 2021. február 9-én jelentette be, hogy csatlakozik a Bell Racing családjához, az Arctic Rally előtt pedig be is mutatta új védőeszközét.


Bővebben...

 

Másak a Pirelli szögesei

Javában készülődnek a rali világbajnokság csapatai a sorozat egyetlen teljesen havas versenyére, ami ezúttal egy új viadal lesz számukra, a finnországi Arctic Rally. Nem csak ez lesz azonban az újdonság, hanem a gumiabroncsok is, hiszen hosszú idő után most fognak először versengeni a Pirelli Sottozero Ice abroncsaival.

Bővebben...

 

Breen 2021-es sisakja

A Hyundai Motorsport részmunkaidős pilótája, Craig Breen is megmutatta, hogyan néz ki a 2021-es bukósisakja.


Bővebben...