Get Adobe Flash player

Chris Williams az M-Sport ralis főtervezője, Loriaux máshol kap szerepet

Annak ellenére, hogy a Hyundai-nál tanácsadói szerepet fog betölteni a Rally1-es versenyautó fejlesztése során, Christian Loriaux nem fordít hátat az M-Sportnak sem.


Bővebben...

 

Ogier jobb teljesítményt akar

Sebastien Ogier azt mondja, a Toyota GAZOO Racing ralicsapatának tempót kell találnia a rali világbajnokság következő fordulójára, a június első hétvégéjén megrendezésre kerülő Szardínia Rally-ra.

Bővebben...

 

Az M-Sport első hibrid tesztje Matthew Wilson szemszögéből

Április 27-én az M-Sport történelmet írt, mikor Barcelonától északra először futtatott egy Rally1-es besorolású autót, amiben már ténylegesen benne volt a hibrid rendszer is. A Ford Fiesta volánja mögött Matthew Wilson ült.

Bővebben...

 

Tanaknak kezd megjönni az érzés

Ott Tanak úgy érzi, a Portugál Rally-n megtalálta azt a ritmust, amivel a Toyotánál rendelkezett, akikkel 2019-ben megszerezte a világbajnoki címet.


Bővebben...

 

Loriaux a Hyundai szerződésről

Május 3-tól külsős technikai tanácsadóként tevékenykedik a Hyundai Motorsportnál Christian Loriaux, az M-Sportot csaknem két évtizeden át szolgáló mérnök.


Bővebben...

 

A lágy gumi lehet a Portugál Rally legkeményebb kihívása

Kétfajta Pirelli áll a versenyzők rendelkezésére a rali világbajnokság 2021-es szezonjának negyedik viadalán, a választás azonban nem rejt olyan széles lehetőségeket, mint azt a főszereplők szeretnék.

Bővebben...

 

Túl az első hibrid teszten a Toyota

Több mint háromszáz kilométert futott a Toyota Yaris Rally1 Jyvaskyla mellett.

Bővebben...

 

Tanak a korai szerződés miértjéről

A Hyundai Motorsport május első napjaiban adta hírül, hogy Ott Tanak és Thierry Neuville a Rally1-es korszak kezdetén is a csapat tagja marad a rali világbajnokságon. 2019 világbajnoka, Tanak a DirtFish-nek írt a döntés hátteréről.

Bővebben...

 

Bekerül az új motor a Toyotában

A Portugál Rally-n, a rali világbajnokság soron következő futamán az új motorral fog már futni a Yaris WRC. Az egység esetében a csapat elmondása szerint inkább a csúcsteljesítményre koncentráltak, mint a forgatónyomatékra, és jobb megbízhatóságot is remélnek tőle.

Bővebben...

 

A Hyundai is megkezdte hibrid raliautójának tesztelését

Miután elkötelezte magát a Hyundai, hogy ott lesz a rali világbajnokság 2022-ben útjára induló hibrid érájában, a márka autósport részlege megkezdte a Rally1-es besorolású autó prototípusának tesztelését.

Bővebben...