Get Adobe Flash player

Ogier pokolian őrült menete

Őrületes érzelmi hullámvasút után nyerte meg a Horvát Rally-t Sebastien Ogier, aki vasárnap reggeli közúti balesete után azt gondolta, nem rajta múlik a siker. Az esetnél a francia pilóta háta és autója is megsérült.

Bővebben...

 

Nem is beszélt mással a Hyundai

Thierry Neuville és Ott Tanak megtartása volt az elsődleges célja a Hyundai Motorsportnak 2022-re, Andrea Adamo fel sem vette a kapcsolatot más versenyzőkkel.

Bővebben...

 

Mi látszik az első Rally1-es fotókon?

A Fiesta karosszériába csomagolt hibrid Ford áprilisban megtette első métereit az Egyesült Királyságban, az M-Sport a hónap végén kiadott a Rally1-es gépről néhány fotót, ami alapján máris felfedezhető néhány változás.

Bővebben...

 

Breen tudja, hol fejlődhetnek

A Hyundai Motorsport pilótája, Craig Breen beazonosította, melyek azok a területek, ahol javulhat, hogy nagyobb sebességre legyen képes az i20 Coupe WRC-vel a következő aszfaltos versenyeken.

Bővebben...

 

Az FIA a rali világbajnoki hibrid programjáról

A Nemzetközi Automobil Szövetség a rali világbajnokság gyártóival, a Hyundai-jal, az M-Sport Forddal és a Toyotával együtt teljes mértékben elkötelezett, hogy 2022-ben bevezessék a Rally1-es kategóriát, mely hibridhajtással fog rendelkezni.

Bővebben...

 

A Rally1-es autók kihívásai

A teljesítménybeli növekedés önmagában is tempóvesztést fog eredményezni a rali világbajnokság következő szezonjában, a World Rally Car-okat 2022-től váltó Rally1-es versenygépek lassabbak lesznek elődjeiknél. Emiatt a versenyzőknek is át kell állniuk.

Bővebben...

 

A Hyundai-nál az M-Sport technikai zsenije, Christian Loriaux

A Hyundai Motorsport megerősítette, hogy Christian Loriaux csatlakozott rali világbajnoki csapatuk technikai részlegéhez. A belga szakember külsős technikai tanácsadóként tevékenykedik az Alzenauban székelő gárdánál május 3-tól.

Bővebben...

 

Ne hagyd ki a Rally3-at!

Az FIA által nemrégiben létrehozott rali piramis egy olyan kategóriát is tartalmaz Rally3 néven, mely teljesen új a sportágban. Richard Millener, az M-Sport ralicsapatának vezetője, úgy gondolja, ezt nem szabad kihagynia senkinek, aki a Rally4 után a továbblépésre törekszik a Rally2 felé.

Bővebben...

 

Nem döntöttek még a Rally1-es Fordról

Nincs még meg, hogy milyen néven fog szerepelni az M-Sport hibrid autója a rali világbajnokság új, 2022-ben induló Rally1-es korszakában, a csapat folyamatos egyeztetésben van a Forddal.


Bővebben...

 

Kipipálta az aszfaltot a Pirelli

A Pirelli rali aktivitásokért felelős vezetője, Terenzio Testoni azt mondja, első újkori tisztán aszfaltos megmérettetésükként jelentős kihívást hozott a Horvát Rally aszfaltos gumiabroncsuk számára.

Bővebben...