Get Adobe Flash player

Adamo tigris szerepben

Thierry Neuville úgy véli, a Hyundai Motorsportot igazgató Andrea Adamo túl durva volt a Monte-Carlo Rallye-n nyújtott teljesítményüket értékelve.

Bővebben...

 

Audi raliautót mutatott be az EKS JC

Az újonnan alakult EKS JC csapat – mely két rallycross világbajnok csapatból, az EKS-ből és JC-ből jött létre – új projektet mutatott be 2021 márciusának elején, aminek gyümölcse az Audi A1 quattro Rally2.

Bővebben...

 

Nincs egyértelmű irányvonal 2024 utánra

A rali világbajnokság nem rendelkezik világos pozícióval arról, hogy milyen hajtású lesz a csúcskategóriás raliautó 2024 után, mondja az FIA rali igazgatója, Yves Matton.


Bővebben...

 

Megzavarta az autóját Breen

Craig Breen azt mondja, az Arctic Rally Finland befejező szakasza előtti gyűjtő adott rá lehetőséget, hogy beazonosítsák a Hyundai csapattagjaival együtt, hogy a vezetési stílusa „zavarja egy kicsit az autóját”.

Bővebben...

 

Összeállt az M-Sport és a Gulf

Az autósport világának egyik legikonikusabb márkájával lépett szövetségre az M-Sport, a Gulf Race Fuels lett a csapat „hivatalos technikai üzemanyagpartnere” az EcoBoost motoros Ford Fiesta Rally2 és a vadonatúj Ford Fiesta Rally3 esetében.

Bővebben...

 

Új gyártó érkezhet Matton szerint

Az FIA rali igazgatója, Yves Matton azt mondja, egy újabb gyártó érkezhet a rali világbajnokságba a hibridkorszak első hároméves ciklusában.

Bővebben...

 

Brad Pitt szerepében a Rally2-es Hyundai

A Hyundai i20 N Rally2 fejlesztése teljesen máshogy zajlik az előd R5-ös változathoz képest, ez pedig a Hyundai Motorsport fejlődését jelzi.


Bővebben...

 

Túl az első Rally1-es teszten az M-Sport

Sikeresnek nevezte a következő generációs csúcskategóriás Ford raliautó első murvás próbáját az M-Sport.


Bővebben...

 

Három év kell a hibrid sikerességének méréséhez

A Hyundai Motorsport igazgatója, Andrea Adamo úgy véli, az, hogy a Rally1 a megfelelő út a rali világbajnokság számára, abból fog kiderülni, hogy mennyi gyártó figyelmét kelti fel az új, hibrid kategória, ennek megítélésére pedig legalább három év szükséges.

Bővebben...

 

Egyedi: Skoda Fabia Rally2 evo Edition 120

A versenypályákon töltött százhuszadik évfordulót ünnepelve limitált kiadást készít a Skoda Motorsport Skoda Fabia Rally2 evo Edition 120 néven. A sikeres raliautó különleges változatából mindössze tizenkettő lesz elérhető.

Bővebben...