Get Adobe Flash player

A Citroen vadonatúj R5-ös autót fejleszt

A Citroen az első gyártó, mely a második versenygépét fejleszti az R5-ös szabályok szerint. A C3 R5 összességében a homologizációval rendelkező hatodik autó lehet kategóriájában.

Bővebben...

 

Műszaki adatok: Citroen C3 R5

A Citroen második R5-ös autójának műszaki adatai


Bővebben...

 

Amit a Citroen C3 R5-ről tudni kell

A Citroen az első gyártó, mely az R5-ös kategóriában a második autóját mutatta be. A DS3 nem bizonyult sikeresnek, így nagy a nyomás a C3-on, valamint a franciák versenyrészlegén, hogy ezúttal egy versenyképes technikával álljanak elő.

Bővebben...

 

Megbüntették a Citroent

Tízezer eurós büntetésben részesült a Korzika Rally-t követően a Citroen Racing, miután kiderült, a csapat nem megfelelően járt el új autójuk, a C3 R5 homologizációjakor, ami hibát szült az autó homologizációs lapján.

 

Bővebben...

 

Ostberg és a rémület

Miután nem kapott helyet a Citroen rali világbajnoki csapatában, a franciák támogatását élvezve az új WRC 2 Pro sorozatban versenyzik 2019-ben Mads Ostberg. Első megmérettetésére a Svéd Rally-n került sor, ahol küszködött azzal, hogy felvegye a versenyt az R5-ös élmenőkkel.

Bővebben...

 

Ostberg üdvözli az R5-ös Citroen fejlesztéseit

A WRC 2 Pro bajnokságban szereplő Mads Ostberg örömét fejezte ki azt látva, hogy a Citroen mennyire elkötelezett a sorozatot illetően, miután a francia gyártó megerősítette, egy sor fejlesztést fog bedobni a C3 R5-ös autóján a szezon folyamán.

Bővebben...

 

Felnigondok álltak Ostberg és az R5-ös Citroen útjába

Mads Ostberg két WRC 2 Pro győzelemmel és egy második helyezéssel a tarsolyában érkezett a Portugál Rally-ra. melynek végén nem tudta megőrizni a kategória éllovas pozícióját, mindez defekteknek volt betudható.

Bővebben...

 

Fejlesztést vár Ostberg a Citroentől

A 2019-es szezonban a rali világbajnokság WRC 2 Pro kategóriájában versenyző Mads Ostberg 2006 óta mindegyik Finn Rally-n részt vett, idén azonban nem lesz ott a világbajnokság ikonikus futamán.

Bővebben...

 

Büntetésben a C3 R5-ösök

A tengelytávval kapcsolatos eltérés miatt két Citroen C3 R5 is büntetésben részesült a Róma Rally-n.


Bővebben...

 

A gondok ellenére pozitív Ostberg

Mads Ostberg a 2019-es szezon során segíti a Citroen Racinget a francia gyártó R5-ös kategóriájú autójának, a Citroen C3 R5-nek a fejlesztésében, aközben, hogy részt vesz a pilóta egyes rali világbajnoki futamokon, megmérettetve magát és a gépet a WRC 2 Pro kategóriában.

Bővebben...