Get Adobe Flash player

Evans-nek bejön az R5

A jövő kategóriájának első képviselője, a Ford Fiesta R5 a közelmúltban mutatkozott be a rali nagyszínpadán. Elfyn Evans mesél arról, hogy milyen is a gyorsasági szakaszok teljesítése az R5-ös Fiestával.

Bővebben...

 

Az Evo magazin kipróbálhatta a Fiesta R5-öt

Az Evo magazin újságírója, Henry Catchpole kipróbálhatta az M-Sport új fejlesztését, a Ford Fiesta R5-öst.

 

Bővebben...

 

Miért zárták ki Donchev R5-ös Fiestáját?

A versenyfelügyelőség kizárta Krum Donchev Ford Fiesta R5-ösét a Sliven Rally-n a futam végi technikai ellenőrzést követően.

 

Bővebben...

 

Gyors a Fiesta R5, de mennyire megbízható?

A ralisport legújabb irányzata az R5, a Nemzetközi Automobil Szövetség ezzel szeretne bevonni minél több gyártót a csúcskategória, a World Rally Car szintje alatt a sportágba.

 

Bővebben...

 

A Ford Fiesta R5 technikája

A költségsapkás versenyző

Bővebben...

 

A Ford Fiesta R5 továbbfejlesztése

Az M-Sport R5-ös autójának továbbfejlesztéséről szóló hírek

Bővebben...

 

Az R5 ötödik évfordulója

Az R5-ös kategória 2018-ban ötödik évfordulóját ünnepli már, miután 2013. május 4-én történt, hogy Elfyn Evans részt vett a Pirelli Richard Burns Foundation eseményen az M-Sport R5-ös prototípusával.

Bővebben...

 

Műszaki adatok: Ford Fiesta R5 MkII

Az M-Sport második R5-ös autójának műszaki adatai


Bővebben...

 

Pályán az új R5-ös Fiesta

Túl van az első nyilvános szereplésén az új Ford Fiesta R5, a bevetésre a 2019-es Ypres Rally-n került sor. A versenygépet fejlesztő M-Sport hatalmas érdeklődésről számolt be a belga versenyt követően.

Bővebben...

 

Büntetésben az M-Sport R5-ös autója

Nem kezdődött jól a friss junior világbajnok Jan Solans R5-ös karrierje, a fiatal spanyol versenyzőt kétperces büntetéssel sújtották a versenyfelügyelők a 2019-es Katalán Rally-n, mivel az M-Sport Lengyelország által felkészített és szervizelt Ford Fiesta R5 MkII-esének súlya nem felelt meg az egyik ellenőrzés alkalmával.

 

Bővebben...