Get Adobe Flash player

Hírek: Skoda Fabia R5

A Skoda Fabia R5 történetével kapcsolatos hírek, információk


Bővebben...

 

Világgá megy a Skoda

A Skoda Motorsport nem a megszokott körülmények között mutatta be legújabb raliautóját, arra a Motorland komplexumban került sor a Mlada Boleslav melletti Bela pod Bezdezemben.

Bővebben...

 

A Skoda új felfüggesztése

Amikor a Skoda Motorsport áprilisban hivatalosan is bemutatta új raliautóját, a Fabia R5-öt, óvatosan elrejtette az autó egyik különleges technikai újdonságát.

Bővebben...

 

Újabb érdekesség a Skoda Fabia R5-ről

Ken Skidmore, az Autotek vezetője árult el részleteket a cseh versenyautóról

 

Bővebben...

 

Homologizációs aggály a Skodánál

A 2016-os Brit Rally-n a technikai felügyelők vizsgálatot folytattak le a WRC 2-es kategóriát megnyerő Esapekka Lappi Skoda Fabia R5-ösének homologizációs megfelelőségével kapcsolatban.

Bővebben...

 

A bajnokságokat nyerő Skoda Fabia R5

Bármilyen felületen és bármilyen körülmények között is szerepeljen, a Skoda Motorsport legutolsó raliautója, a Fabia R5 páratlan eredményeket ér el.

Bővebben...

 

Skoda Fabia R5 – belülről

Facebook oldalán néhány fotót tett közzé a Skoda Motorsport a kategória mércéjének számító Skoda Fabia R5 pilótafülkéjéről.


Bővebben...

 

Az ügyfelekre és a WRC 2 Pro-ra összpontosít a Skoda

Sikert sikerre halmoz a Skoda a legújabb raliautójával, a Fabia R5-tel. A gyártó autósport részlegének vezetője 2007 óta Michel Hrabanek, aki a Skoda Motorsport WRC 2 Pro kategóriában történő részvételéről, a 2019-es programjukról és a Fabia R5 továbbfejlesztett változatáról is mesélt a Svéd Rally-t megelőzően.

Bővebben...

 

A Skoda Fabia R5 szerelése – fotók

Vagánynak hangozhat a Skoda Fabia R5 szerelőjének lenni, de jó kétszer is meggondolni, mielőtt valaki dönt, hiszen nem egy könnyű munka ez.


Bővebben...

 

A győztes új arca

Megújul a Skoda Fabia R5


Bővebben...