Get Adobe Flash player

Óriási csúszás Rómában

Kétórás csúszással zajlott le a Róma Rally-nak, a 2020-as Európa-bajnokság nyitó fordulójának szombat délutáni programja, miután a délelőtti kör mindhárom szakaszán incidensek történtek.


Bővebben...

 

Program a jövő ralibajnokaiért

A Nemzetközi Automobil Szövetség világméretű programot indít arra még az idén, hogy megtalálják a rali világbajnokok következő generációját. A Rally Star 2020 nyarán veszi kezdetét.

Bővebben...

 

Hol vannak a svédek, akik otthon nyernének?

Amikor Elfyn Evans átszelte a célvonalat és megszerezte 2020-ban a briteknek az első Svéd Rally győzelmet, nehéz volt nem érezni egyfajta szimpatizálást a helyiekkel.

Bővebben...

 

Ahogyan a gyártók távoznak a rali világbajnokságból

Sokként hatott a Citroen bejelentése 2019 novemberében, miszerint az autógyár tizennyolc évnyi elköteleződés, kilenc egyéni és nyolc gyártói világbajnoki cím után kivonul a rali világbajnokságból. Az eset nem egyedi.

Bővebben...

 

A Citroen aranykorszaka a ralisportban

Felejtsük el az okokat! Felejtsük el a vádaskodásokat! Felejtsük el a szemrehányásokat! Fókuszáljunk inkább a szép időkre!


Bővebben...

 

„Nem vagyunk többé barátok” – vagy mégis?!

A Tanak-Hyundai szerződés színháza

 

Bővebben...

 

Kihívás és libabőr

A Katalán Rally a rali világbajnokság versenynaptárának egyetlen igazi hibrid futama, a viadal rendelkezik aszfaltos és murvás gyorsasági szakaszokkal is. Luis Moya nem tétovázik, amikor arról van szó, hogy ez milyen erőpróba a versenyzők és a szerelők szempontjából.

Bővebben...

 

Rosszul elhelyezett szalmabálák – vita egy lassító körül

A kijelölt útvonaltól történt eltérés okozott ismét csetepatét a rali világbajnokságon, ezúttal a 2019-es Brit Rally-n. Az ügynek jelentős hatása lehetett volna a futam eredményére is.


Bővebben...

 

Nyúl, vagy versenyző?

Érdekes párbeszéd zajlott le a 2019-es Brit Rally-t követő hivatalos sajtótájékoztatón, amikor a harmadik helyen célba érő navigátor, Julien Ingrassia elmondta, a rendezők felhívták a figyelmüket, hogy tartsák be a közlekedési szabályokat, mivel a rendőrök lesben állnak.

Bővebben...

 

Árokból a dobogó felső fokára – a Fiesta R5 MkII első világbajnoki győzelme

Gus Greensmith nem mindennapi körülmények, egy borulás és egy árokban történt kerékcsere után szerezte meg a Ford Fiesta R5 új változatának, az MkII-esnek az első WRC 2 Pro győzelmét a 2019-es Török Rally-n.

Bővebben...