Get Adobe Flash player

Ostberg elé esett egy néző

Sértetlenül úszta meg kvázi balesetét az a rajongó, aki nagyjából három méter magasból esett a pályára éppen Mads Ostberg elé a 2019-es Deutschland Rallye egyik szakaszán.


Bővebben...

 

Earl, a különleges amerikai Fiesta

Külön posztban emlékezett meg az M-Sport Earl-ről, egy különleges, az Amerikai Egyesült Államokban szerepelt Ford Fiesta R1-esről.


Bővebben...

 

Badiu hatalmas esése

Versenyt fut az idővel a román fiatal, Raul Badiu, hogy visszanyerje fittségét a 2019-es junior rali világbajnokság záró fordulójára, a Brit Rally-ra, miután óriási balesetet szenvedett a finn versenyen.

Bővebben...

 

Tanulságos esetek ralisoktók ralisoknak

A rali Európa-bajnokság 2019-es szezonjának nyarán két kieséssel végződött eset is történt, melyek mindenki számára tanulságul szolgálhatnak.


Bővebben...

 

Paddon a visszatérésről

A PWRC 2011-es bajnokának, Hayden Paddonnak összeforrott a neve a Hyundai-jal, a 2019-es Finn Rally-n azonban az M-Sport Ford Fiesta WRC-jével áll rajthoz. Ennek történetéről a wrc.com-nak írt egy bejegyzést a pilóta.

Bővebben...

 

Árokból győzelem

Nagy feltámadást mutatott be Filip Mares, hiszen hét nappal egy baleset után megnyerte a 2019-es Róma Rally ERC 1 Junior értékelését.


Bővebben...

 

Világsztár inspirálta itinermódosítás

Sean Johnston egy új itinerrendszert próbált ki a 2019-es Lengyel Rally-n, melyet nem más, mint a rali világbajnoki futamgyőzelemmel is büszkélkedő Andreas Mikkelsen inspirált – nem szokványos körülmények között.

Bővebben...

 

Nem fair, amit a riválisok csinálnak – állítja a Citroen

A Citroen Racing vezetője, Pierre Budar nyomást helyezett a Nemzetközi Automobil Szövetségre, hogy vegyék fontolóra a rali világbajnokság teszteléseire vonatkozó szabályváltoztatásokat.


Bővebben...

 

Cserealkatrész a riválisoktól és egy rajongótól

Annak ellenére, hogy a bemelegítésen komolyan sérült az autója, Pedro Antunes részt tudott venni a 2019-es Lengyel Rally-n, amit a rivális csapatok és a rajongók nagylelkűségének köszönhetett.

Bővebben...

 

Ralicsapatok logisztikai kirakósa

Amikor egy másik kontinensen vagy, meghozták a döntést számodra, nincs értelme visszahozni a versenygépeket az Argentin Rally és a Chile Rally közötti hétben Európába. De mi a helyzet a portugál és a szardíniai megmérettetés között?

Bővebben...