Get Adobe Flash player

McRae Akropolisz sikereinek titka

Colin McRae rekordszámú győzelmet aratott az Akropolisz Rally-n, összesen öt alkalommal ért célba elsőként a görög versenyen.

 

Bővebben...

 

A Peugeot 2002-es argentin esete

A változatosságra, fordulatokra és drámákra éhes rajongók tűkön ülve várták, mikor törik meg a Peugeot egyeduralma, de hogy ez így történjen meg, mint ahogyan megtörtént, senki sem számított.

Bővebben...

 

Loeb első – majdnem – győzelme

A 2002-es rali világbajnoki szezon felfokozott várakozásokkal vette kezdetét, már csak azért is, mert az előző év sosem tapasztalt izgalmakkal ért véget.


Bővebben...

 

Emlékezetes brit momentumok

A rali világbajnokság brit fordulója mindig szolgál valamiféle drámával. Néhány ezek közül még inkább különleges momentum…

 

Bővebben...

 

Amikor egy francia nyert Németországban – és nem Sebastien volt a keresztneve

Azt megelőzően, hogy a Deutschland Rallye világbajnoki futammá avanzsált volna 2002-ben, számos gyári csapat tette tiszteletét az egy évvel korábbi, tesztversenynek is beillő futamon, hogy alapvető ismereteket szerezzek az eseményről.

Bővebben...

 

Mikor Puras kész itinerrel jelent meg a pályabejáráson

Carlos Sainz és Dani Sordo után talán Jesus Puras a legismertebb és legsikeresebb spanyol raliversenyző.


Bővebben...

 

A 2001-es portugál apokalipszis

A 2001-es Portugál Rally rettenetes időjárási körülmények került megrendezésre. Ola Floene Henning Solberg oldalán egy Toyota Corolla WRC-vel vett részt az eseményen.

 

Bővebben...

 

Amikor rosszra fordul a jó taktika

Richard Burns többször is kinyilvánította, nem híve annak a rendszernek, hogy a murvás versenyeken az előző napon kialakult eredmények sorrendjében vágnak neki az autók a távnak.

 

Bővebben...

 

San Remo, 1999: Makinen legszebb órái

Csaknem tizenöt évet kellett várni a finnek következő aszfaltos győzelmére ezután a világbajnoki futam után.

Bővebben...

 

Kankkunen esete a postaládával

A háromszoros Finn Rally győztes Juha Kankkunen egyébként sem volt egy lassú versenyző – ezt négy világbajnoki címe is bizonyítja –, de hazai versenyének leustui szakaszán mindig talált egy-két extra másodpercet.

Bővebben...