Get Adobe Flash player

Negyedszázad katalán győztesei

A hosszú történetre visszatekintő Katalán Rally 1980-tól volt az Európa-bajnokság része, világbajnoki státuszt pedig 1991-ben kapott, éppen azután, hogy a hazai sztár, Carlos Sainz az előző évben megszerezte a világbajnoki koronát.

Bővebben...

 

Ki minden idők legjobb raliversenyzője?

A redbull.com szakértőket kért fel arra, hogy nevezzék meg minden idők legjobb raliversenyzőjét – Sebastien Loeb két szavazatot kapott.


Bővebben...

 

Versenyzők és első versenyautójuk

A ralisport legjobbjai kellemes emlékekkel gondolnak vissza arra az autójukra, amellyel megtörtént a bemutatkozásuk a gyorsasági szakaszokon.


Bővebben...

 

Andreas Mikkelsen öt alapvető ralis fitnesz tippje

A rali világbajnokság egyik legfittebb pilótája mesélt arról a redbull.com-nak, hogy hogyan edz a versenyekre.


Bővebben...

 

A rali világbajnokság öt legszorosabb befutója

Mindössze héttized másodperccel vesztett Elfyn Evans Thierry Neuville-lel szemben a 2017-es Argentin Rally-n – ez azonban csupán a harmadik legszorosabb befutója volt a rali világbajnokság történetének.

Bővebben...

 

Makinen, az autó és a nyomás

Az egykori raliversenyző, Tommi Makinen ma már a Toyota ralicsapatának vezetője, de manapság is beül a teszteken a versenyautóba, hogy aztán vezetéstechnikai tanácsokat adjon pilótái számára.

Bővebben...

 

Érezni a hőt Svédországban

A jéghideg 2017-es Svéd Rally-n volt némi meleg is, ezt a redbull.com hőkamerája igazolta.


Bővebben...

 

A fékezés művészete – Jari-Matti Latvalával

A finn ralisztár magyarázza el, hogyan kell mesterkedni a középső pedállal.


Bővebben...

 

Walter Röhrl: A ralisport az én időmben az állóképesség próbája volt

A ralisport sztárja, a Christian Geistdörferrel két világbajnoki címet nyerő Walter Röhrl 2016-ban beszélt az Audi S csoportos autójáról, a rali világbajnokság jelenlegi állapotáról, valamint arról, hogyan tanulta meg kezelni a rajongói bázisát.

Bővebben...

 

Miért raliznak a gyártók?

Ha megkérdeznénk a világbajnokságon és más sorozatokban jelenleg részt vevő gyártói csapatok vezetőit, miért is fordultak a ralisport felé, valószínűleg nem kapnánk két ugyanolyan választ.

Bővebben...