Get Adobe Flash player

Út a 2017-es WRC szabályokig

Hogyan alakul a World Rally Car-ok új generációjának szabályrendszere?

 

Bővebben...

 

Pozitív lépés a WRC-k 2017-es frissítése?

Vélemények a World Rally Car szabályok 2017-es bevezetésével kapcsolatban, melyet sokan a B csoportos korszakkal hasonlítanak össze.


Bővebben...

 

Folyik a munka a 2017-es WRC-ken

2017-ben újgenerációs World Rally Car-ok lépnek pályára, melyek a mostaniaknál látványosabb kinézetűek és gyorsabbak lesznek az FIA új szabályzatának köszönhetően. A csapatoknál már folyik a munka rajtuk.

Bővebben...

 

A 2017-es WRC szabályok új kihívásai

Az új, 2017-es World Rally Car regulációk teljesítménynövekedést hoztak, melynek következményei két futam után kezdenek is testet ölteni.


Bővebben...

 

A 2017-es WRC-k aerodinamikája

A 2017-es World Rally Car-ok aerodinamikai megoldásai


Bővebben...

 

WRC-k számokban

2017-re megújult a rali világbajnokság technikai szabályzata, a szezonra pedig négy csapat regisztrálta magát, hogy vadonatúj fejlesztésű World Rally Car-jával megküzdjön a bajnoki címekért. De mennyi masinát használtak az alakulatok valójában?

Bővebben...

 

Tisztázták a hátsó szárnyak anomáliáit

Miután anomáliák derültek ki a Finn Rally-n, a Nemzetközi Automobil Szövetség utasította a rali világbajnokságon részt vevő gyártókat, hogy tegyék meg a szükséges intézkedéseket arra, hogy World Rally Car-jaik megfeleljenek a hátsó szárnyra vonatkozó klarifikációs dokumentumnak.

Bővebben...

 

Reaktív a Fiesta WRC – állítja Lappi

Az újgenerációs World Rally Car-ok a 2020-as évben immár negyedik szezonjukat kezdték. Ez alatt kirajzolódtak az erőviszonyok, és van jó néhány olyan pilóta, aki nem csak egy ilyen WRC volánja mögött ült már, akad, aki hárommal is versenyezhetett.

Bővebben...

 

Angelina Jolie, Andrea Adamo és a WRC-k gyorsasága

Thierry Neuville monte-carlói győzelme azt sugallja, hogy a Toyota lecsúszott a trónról, Andrea Adamo és Sebastien Ogier azonban nem biztos ebben.


Bővebben...

 

Hírek: Citroen C3 WRC 2017

A Citroen C3 WRC történetével kapcsolatos hírek, információk

 

Bővebben...