Get Adobe Flash player

Vízállósági próba Argentínában

Rohammunkában dolgoztak a rali világbajnoki csapatok, hogy a lehető leginkább vízállóvá tegyék autóikat a 2019-es Argentin Rally előtt, mivel nagy esőzés köszöntötte őket a viadal rajtját megelőzően.

Bővebben...

 

Makinen: Muszáj megoldani a kis problémákat

A Toyota rali világbajnoki alakulatának vezetője, Tommi Makinen sürgeti csapatát, hogy legyenek úrrá a gondjaikon, melyek megnehezítik a 2019-es világbajnoki címért folytatott csatájukat.

Bővebben...

 

Győzelembe kerülő kormányműhibák a Toyotánál

Ott Tanak diadalába került autójának kormánymű problémája a Szardínia Rally-n, a Toyota egyelőre tapogatózik, hogy miért is fordult elő a műszaki hiba két Yaris WRC-jén is.


Bővebben...

 

Ezúttal fékhiba hátráltatta Tanakot

A Toyota rali világbajnoki csapatának vezetője, Tommi Makinen ígéretet tett arra, hogy kivizsgálják a fékhibát, mely a versenyt végül megnyerő Ott Tanak autóján jelentkezett a Deutschland Rallye befejező napján.

Bővebben...

 

Módosított a hátsó szárnyán a Toyota

A Toyota változtatásokat eszközölt a Yaris WRC hátsó szárnyának pozícióján, miután a Nemzetközi Automobil Szövetség pontosította az elemre vonatkozó szabályokat. A módosítást a Török Rally-ra kellett volna elvégezni, a japán márka csapata azonban egy futammal korábban tett már lépéseket azirányban, hogy megfeleljenek az előírásoknak.

Bővebben...

 

Futómű és más módosítások a Yaris WRC-n

A Toyota rali világbajnoki csapata azt állította a Török Rally előtt, hogy kiküszöbölték a durva felületen megmutatkozó gyengeségüket, ami miatt lassúnak bizonyultak a tavalyi futamon.


Bővebben...

 

Továbbra is lassú a Toyota a durva felületű pályákon, és újabb műszaki hiba sújtotta őket

Bár tavaly megnyerték a Török Rally-t, tisztában volt mindenki azzal a Toyota GAZOO Racing ralicsapatánál, hogy azt a diadalt nem a tempójukkal szerezték meg, hanem a megbízhatóságukkal, valamint a vetélytársak balszerencséjével.

Bővebben...

 

Bíztató Katsuta WRC-s szereplése

Második alkalommal indulhatott World Rally Car-ral világbajnoki futamon Takamoto Katsuta, a Toyota protezsáltja a Deutschland Rallye után a Katalán Rally-n vezethette a Yaris WRC-t, ahol sebességváltó probléma hátráltatta a verseny második napján.

Bővebben...

 

Tanak nem visz el titkokat a Toyotától

A Toyota GAZOO Racing ralicsapatának technikai igazgatója, Tom Fowler nyugodt azzal kapcsolatban, hogy az egyéni rali világbajnoki címet 2019-ben velük elhódító Ott Tanak milyen technikai információkat visz át új munkaadójához, a Hyundai-hoz 2020-ra.

Bővebben...

 

Emberi hiba Latvala kiesése mögött

A Toyota GAZOO Racing ralicsapatának vezetője, Tommi Makinen elnézést kért Jari-Matti Latvalától, amiért a finn pilóta kiállni kényszerült a 2020-as Svéd Rally első napján, és felajánlott neki egy újabb futamot.

Bővebben...