Get Adobe Flash player

Dominálna a Toyota 2019-ben

Gyártói világbajnoki címe megvédését tervezi a Toyota a 2019-es rali világbajnokságon.

 

Bővebben...

 

Megbízhatatlan Toyota

A megbízhatóságáról híres márka raliautója, a Yaris WRC a 2019-es Mexikó Rally-n több műszaki hibát is produkált.


Bővebben...

 

Egy apró hiba, és elment a versenyed

Magabiztosan vágott neki Kris Meeke a Korzika Rally-nak, a 2019-es rali világbajnokság negyedik fordulójának, a viadal azonban nem a pilóta reményei szerint alakult.

Bővebben...

 

Fura Toyota defektek

Éllovasként érkezett a Korzika Rally-ra a Toyota és pilótája, Ott Tanak, a verseny leintését követően azonban csalódottan kellett távozniuk a szigetről.


Bővebben...

 

Vízállósági próba Argentínában

Rohammunkában dolgoztak a rali világbajnoki csapatok, hogy a lehető leginkább vízállóvá tegyék autóikat a 2019-es Argentin Rally előtt, mivel nagy esőzés köszöntötte őket a viadal rajtját megelőzően.

Bővebben...

 

Makinen: Muszáj megoldani a kis problémákat

A Toyota rali világbajnoki alakulatának vezetője, Tommi Makinen sürgeti csapatát, hogy legyenek úrrá a gondjaikon, melyek megnehezítik a 2019-es világbajnoki címért folytatott csatájukat.

Bővebben...

 

Győzelembe kerülő kormányműhibák a Toyotánál

Ott Tanak diadalába került autójának kormánymű problémája a Szardínia Rally-n, a Toyota egyelőre tapogatózik, hogy miért is fordult elő a műszaki hiba két Yaris WRC-jén is.


Bővebben...

 

Ezúttal fékhiba hátráltatta Tanakot

A Toyota rali világbajnoki csapatának vezetője, Tommi Makinen ígéretet tett arra, hogy kivizsgálják a fékhibát, mely a versenyt végül megnyerő Ott Tanak autóján jelentkezett a Deutschland Rallye befejező napján.

Bővebben...

 

Módosított a hátsó szárnyán a Toyota

A Toyota változtatásokat eszközölt a Yaris WRC hátsó szárnyának pozícióján, miután a Nemzetközi Automobil Szövetség pontosította az elemre vonatkozó szabályokat. A módosítást a Török Rally-ra kellett volna elvégezni, a japán márka csapata azonban egy futammal korábban tett már lépéseket azirányban, hogy megfeleljenek az előírásoknak.

Bővebben...

 

Futómű és más módosítások a Yaris WRC-n

A Toyota rali világbajnoki csapata azt állította a Török Rally előtt, hogy kiküszöbölték a durva felületen megmutatkozó gyengeségüket, ami miatt lassúnak bizonyultak a tavalyi futamon.


Bővebben...