Get Adobe Flash player

Hírek: rali Európa-bajnokság - A P1 Racing Fuels a rali Európa-bajnokság hivatalos partnere

 

A P1 Racing Fuels a rali Európa-bajnokság hivatalos partnere

A P1 Racing Fuels és az Eurosport Events, a rali Európa-bajnokság promótere együttműködési megállapodást írt a alá a Rally Hungary idején, így a cég a sorozat hivatalos üzemanyagpartnere lesz a következő három szezonban.

A megállapodás értelmében a nagyteljesítményű üzemanyagok specialistája csúcsminőségű üzemanyagokat és a hozzá kapcsolódó kiszolgáló tevékenységet kínál 2020 és 2022 között az összes Európa-bajnoki futam tankolózónájának dedikált helyén.

Az Írországban alapított és Németországban székelő P1 Racing Fuels az autósportokat illető komoly örökséget és kiterjedt műszaki szaktudást ötvöz az üzemanyag technológiában és az innovációban. Portfóliója magába foglal egyedülálló versenykészítményeket, melyek kifejezetten a különböző versenyformulákhoz készültek. Ezek között található a P1 XR5, egy csúcsminőségű versenybenzin, melyet a vezető OEM-kkel (original equipment manufacturer – eredeti alkatrész gyártó) együtt terveztek és teszteltek a gyorsasági szakaszokon, hogy maximális teljesítményt biztosítsanak a Rally 2-es (korábbi R5-ös) autók számára. A P1 XR5 minden résztvevő számára elérhető lesz az ERC 1-es és ERC 2-es kategóriákban.

A partnerség a P1 Racing Fuels Podium Challenge létrejöttét is eredményezte, ami a 2019-es szezonzárón, a Rally Hungary-n indult útjára. Ez a teljesen új kezdeményezés minden Európa-bajnoki futamon szerepet kap, az ERC 1-es és ERC 2-es értékelés minden dobogós helyezettje üzemanyag utalványban részesül, melyet a következő fordulókon lehet beváltani P1 XR5 versenyüzemanyagra, segítve a versenyzőket a versenyzés költségeinek további csökkentésében. Mindkét kategória győztese százötven literes üzemanyagutalványban részesül, a második helyezettek száz, a harmadikak pedig ötven literest kapnak.

„Izgatottak vagyunk, hogy a rali Európa-bajnokság hivatalos üzemanyagpartnereként léphetünk színre és a P1 Racing Fuels Podium Challenge-et a kontinens versenyzői elé vihetjük első alkalommal” – mondta el Martin Popilka, a P1 Racing Fuels ügyvezető igazgatója. „A P1 Racing Fuels nagy befektetésekkel bír az autósport világában és a ralisportban, a sport prominens pilótái közül többeket is támogatott karrierjük során.

Ez a partnerkapcsolat hangsúlyozza az elkötelezettségünket, hogy a legkiválóbb termékeket és csúcsminőségű kiszolgálást biztosítsunk, valamint értékhozzáadott kezdeményezéseket, hogy támogassuk a sportot és annak növekedését.”

„A partnerkapcsolat a P1 Racing Fuels-szel a színen lévő minden résztvevő számára lehetővé teszi, hogy az autósportokban bizonyított eredményekkel rendelkező vállalat csúcsminőségű termékéből és szolgáltatásából húzzon hasznot” – nyilatkozta Jean-Baptiste Ley, a rali Európa-bajnokság koordinátora. „A P1 Racing Fuels Podium Challenge még tovább viszi ezt azzal, hogy további lehetőségeket kínál a versenyzőknek és csapatoknak, hogy javítsák a teljesítményüket és versenyképességüket, miközben a költségeiket csökkentik.”

 

Andrew

 

2019. november 24.