Get Adobe Flash player

Hírek: WRC Promoter - Megújul a WRC TV

 

Megújul a WRC TV

A 2013-as rali világbajnokságtól kezdődően a Host Boadcast Services fogja elkészíteni a sorozat izgalmas pillanatait és drámáit is magába foglaló televíziós anyagot, jelentette be a promóter, a Red Bull Media House és a Sportman Group.

A nagy hírnévvel rendelkező svájci cég, a szintén svájci gyökerekkel rendelkező sportmarketing társaság, az Infront Sports & Media leányvállalata a következő szezon során szoros együttműködésben fog dolgozni a finn FilmWorks-szel.

A HBS kiváló minőségű, innovációkkal ellátott közvetítéseivel szerzett hírnevet a 2002 és 2010 között tartott labdarúgó világbajnokságokon. A cég a világ egyik legtekintélyesebb, sportban működő vállalkozásának tekinthető, köszönhetően az innovatív és kitűnő minőségű műsorsugárzásaiknak. Számos technológiai újdonságot terveznek bevezetni a rali világbajnoki közvetítésekben, amibe beletartozik a fedélzeti kamerák és a helikopterekre szerelt kamerák használata.

A 2013-as rali világbajnokság első futamával, a január 15-20. között megrendezésre kerülő Monte-Carlo Rallye-val kezdődően a HBS napi anyagokat és egy 26 perces összefoglalót készít minden versenyről. A futamok utolsó napján egy 52 perces műsort sugároznak.

A jövő évi rali világbajnokság 13 versenyből áll.

A bejelentés azért érdekes, hiszen a hírek szerint továbbra sincs aláírt szerződés a Red Bull Media House és a Nemzetközi Automobil Szövetség között előbbi promóteri feladatkörével kapcsolatban.

 

Andrew

 

2012. december 21.