Get Adobe Flash player

Hírek: WRC Promoter - Új TV-s projekt a világbajnokságon

 

Új TV-s projekt a világbajnokságon

A WRC Promoter szerződést kötött a DJI-vel, a világ vezető légi képanyagokat készítő cégével, melynek értelmében utóbbi vállalkozás felvételeket biztosít a rali világbajnokságról.

A DJI innovatív drón és filmezési technológiája látványos felvételeket fog biztosítani annak érdekében, hogy megmutassa a rali világbajnokság izgalmait a rajongóknak a televíziós programokon keresztül.

A Monte-Carlo Rallye-val rajtoló szezon során a DJI drón pilótái mind a tizennégy fordulón együtt fognak dolgozni a WRC TV-vel, hogy olyan látószögekből készítsenek felvételeket az izgalmas akciókról, melyek jellemzően nem láthatók a nézők számára az adások során. „A DJI nagyon büszke arra, hogy a világ egyik vezető autósport sorozatát támogathatja” – nyilatkozta Martin Brandenburg, a cég európai marketingigazgatója. „Sebesség, precizitás, érzelmek, professzionális sport és innovatív technológia fémjelzik a rali világbajnokságot. Ez a kombináció tökéletesen illeszkedik a DJI legfontosabb értékeihez.”

A WRC Promoter ügyvezető igazgatója, Oliver Ciesla elmondta, a DJI légi képanyagokkal kapcsolatos szakértelme nagymértékben növelheti a sorozat TV-s beszámolóinak minőségét. „A rali világbajnokság erőteljes és élénk felvételeket ad a földgolyó teljes egészéről csodálatos tájakkal, mi pedig arra törekszünk, hogy a szakaszokról a rajongóink elé vigyük az izgalmat és a drámát a programjainkban. Ehhez fejlett technológiára van szükségünk, ami megbízhatóan szállítja a jó minőségű felvételeket a folyamatosan változó és kihívásokkal teli körülmények között is. A DJI drónjaitól származó képek új vizuális élményeket biztosítanak, lehetővé téve a rajongók számára, hogy más perspektívából láthassák az akciót és még látványosabbá tegyék a rali világbajnokság programjait” – hangzottak Ciesla szavai.

A rali világbajnokság futamaira ellátogató szurkolók maguk is megtapasztalhatják a drón technológiát, a DJI a szervizparkban fog felállítani egy standot.

 

Forrás: wrc.com

 

Andrew

 

2016. január 14.