Get Adobe Flash player

Boland 30 ezer fontja

Eamonn Boland 30 ezer fontosos jutalomban részesült, miután megnyerte az STI által a tavalyi rali világbajnokság keretein belül kiírt Subaru Challenge Award-ot. A hat WRC 2-es futamából ötöt befejező Boland eredményei biztosították, hogy 2014-ben ő részesüljön az elismerésben és a díjazásban.

Az ír pilóta az idei szezonra is maradt a sorozatgyártású autóknál, a WRC 2-ben egy, a JRM által épített és Don Buckley által üzemeltetett Subaru WRX STI-vel áll rajthoz.

„Eamonn hatalmas támogatója a sorozatgyártású alapokkal rendelkező ralizásnak és teljes mértékben az új R4-es szabályok mögött áll, ami egy új szintet hozott és egy új kezdet a WRC 2-ben idén” – mondta Steve Smith, a JRM értékesítési vezetője. „Fantasztikus, hogy egy olyan pilóta, mint amilyen Eamonn, aki az STI márka egy nem hivatalos nagykövete, kapott pénzjutalmat a 2014-es sikerei miatt.”

Smith a világ ralisportjában továbbra is részt vállaló Subaru Tecnica International-t is dicsérő szavakkal illette. „Nagyszerű látni, hogy az STI folyamatos erős érdeklődést tart fenn a sorozatgyártású alapokkal rendelkező ralisport iránt és hogy egy olyan kezdeményezése van, mint a Subaru Challenge Award, ami visszaad valamit azoknak a versenyzőknek, akik a Subaru színeiben futnak a világ szakaszain.”

„Eamonn több mint húsz éve versenyzik a világbajnokság és a nemzeti bajnokságok futamain, és sok sikert ért el Subarukkal” – nyilatkozta az STI részéről Yosuke Takahashi. „Örülünk, hogy ilyen lojális támogatója a márkánknak, és köszönjük neki a hosszú subarus együttműködést. Reméljük, még sok éven keresztül tudja velünk folytatni a versenyzést.”

  

Andrew

  

2015. március 31.