Get Adobe Flash player

Hírek: M-Sport - Partnerkapcsolat az M-Sport és a Lazer között

 

Partnerkapcsolat az M-Sport és a Lazer között

Az M-Sport bejelentette, új partnerkapcsolatba lépett a rali világbajnokság 2016-os szezonjában a Lazer Lamps-szel, a kiegészítő fényforrásokat gyártó cég termékeinek előnyeit pedig már a Svéd Rally-n is kihasználta.

A két cég együtt is működött már egy kutatási és fejlesztési projektben, melynek eredménye a Triple-R, egy olyan fényszóró megoldás, melyet a ralisport minden szintjén ki lehet használni.

A Lazer Lamps súlycsökkentést és aerodinamikai előnyöket kínál, a három kilogrammal kisebb tömeg mellett tíz százalékos áramfelvétel csökkenést értek el. A fényeloszlás is javult, így az M-Sport ki szeretné használni az újdonság jelentette előnyöket.

A pilóták bíztató visszajelzéseket adtak, a Triple-R-t a teljes ralis programjában használni fogja az alakulat, külön hangsúlyt fektetve a Fiesta R5-re. Hamarosan elérhető lesz egy R5-ös fejlesztési csomag, annak alkalmazásával az M-Sport ügyfelei is részesülhetnek a legújabb fejlesztésekből.

„Örömmel jelentjük be az új partnerkapcsolatunkat a Lazer Lamps-szel” – mondta el Chris Williams, az M-Sport vezető mérnöke. „A legénységeink tesztelték a terméket, és – a mérnökeinkkel és tervezőinkkel együtt – jó világítási teljesítményt tapasztaltak, valamint különös előnyöket mind a súlycsökkentés, mint az aerodinamikai hatékonyság terén.”

„Nagyon izgatottak vagyunk az M-Sporttal történő új partnerkapcsolattal” – nyilatkozta Ben Russell-Smith, a Lazer Lamps ügyvezető igazgatója. „Nagyon sok munkát végeztünk a csapattal, hogy a megfelelő termékünk legyen a szezonra, és reméljük, hogy előnyt fog ez biztosítani, amikor a rali világbajnokság szakaszain lesznek.”

Az új Triple-R lámpák specifikusan az M-Sport visszajelzései alapján lettek megtervezve. Konzultáltunk a csapattal, miközben a piacra vittük ezt a terméket, és úgy vélem, egy olyan dolgot állítottunk elő, mely minden elvárással találkozik mind a teljesítmény, mind az előnyök terén.

Az első, pilótáktól és navigátoroktól érkező visszacsatolások természetesen nagyon pozitívak voltak, és nagyon várom már, hogy lássam, milyen előnyöket tudunk biztosítani az év során.”

 

Andrew

 

2016. február 22.