Get Adobe Flash player

Hírek: M-Sport - Szeretnél az M-Sportnál dolgozni?

 

Szeretnél az M-Sportnál dolgozni?


A folyamatos növekedés miatt az M-Sport április 30-i lejárattal több álláshirdetést is feladott az elmúlt időszakban, melyekhez olyan fotókat is mellékeltek, amikkel a kulisszák mögé pillanthatunk.

A vadonatúj Ford Fiesta R5 projekthez elkötelezett, a ralisportot szerető, akár pályakezdő kollégákat keresnek (bővebb információk itt olvashatók), akik technikusként az autók építésében, illetve az elektronika, a motor, az erőátvitel, illetve a hidraulika területen dolgoznának, de új tervezőket és mérnököket is alkalmaznának határozott, valamint határozatlan időre. A munka a kezdetekben a csapat cumbriai főhadiszállásán lenne, később azonban versenyeken, valamint az ügyfelek támogatásában is részt vehetnek a felvételre kerülő személyek.


 

Malcolm Wilson cége emellett az egyik sikeres és növekvő prémium programban a 2019/2020-as szezonra történő korai felkészülésbe kezdett. Ehhez egy másik hirdetésben (bővebb információk itt olvashatók) versenymérnököket, elektronikai mérnököket, autóvillamosság szerelőket, versenytechnikusokat, valamint dekoratőröket keresnek, akik lehetnek szabadúszók, de teljes munkaidőben is dolgozhatnának Dovenby Hallban. Itt mindenképp kikötés a megfelelő tapasztalat, valamint az elkötelezettség egy teljes bajnokságban történő részvételre, mely az egész világra kiterjedő utazással is jár.

Andrew

 

2019. április 7.