Get Adobe Flash player

Hírek: M-Sport - Wilson újra Audival

 

Wilson újra Audival

Az M-Sport több vasat is tart a tűzben 2013-ban. A rali világbajnoki szereplésen túl a junior világbajnokság hátterét biztosítják, márkakupát indítanak az Európa-bajnokságon, dolgoznak új típusaikon, a Fiesta R5-ös, Szuper 2400-as és rallycross változatán, részt vesznek a Bentley Continental GT3 fejlesztésében, emellett az idei esztendőben bekapcsolódnak a brit GT bajnokság küzdelmeibe is egy Audi R8 LMS-sel.

Malcolm Wilson a következőket nyilatkozta az audis dologgal kapcsolatban: „Azóta, hogy a tavaly év végén bejelentettük, az M-Sport a pályaversenyzésben is kipróbálja magát, a csapat fáradhatatlanul dolgozik azon, hogy teljesen felkészüljünk az új feladatra. Az, hogy egy Audi R8 LMS-t fogunk a brit GT bajnokságban futtatni, a csapat számára lehetőséget biztosít arra, hogy rengeteg tudással és tapasztalattal gyarapodjunk, és hogy a lehető legjobb felszerelésekkel várjuk az előttünk álló izgalmas kihívásokat.”

Az M-Sport a brit GT bajnokság oulton parki futamán mutatkozik be március 30-án, a kocsit Warren Hughes és Rembert Berg vezetik majd.

Wilson számára egyébként nem ismeretlen a márka, az M-Sport ügyvezetője 1985-ben egy B csoportos Audival indult a nyílt brit ralibajnokságban, ahol három futamgyőzelmet is aratott. A bajnoki koronát ugyanakkor nem sikerült megszereznie az autó megbízhatósági problémái miatt.

 

Andrew

 

2013. március 14.