Get Adobe Flash player

Hírek: M-Sport - Felállt a Kiértékelési Központ épülete az M-Sportnál

 

Felállt a Kiértékelési Központ épülete az M-Sportnál

Testet öltött az M-Sport csúcstechnológiát képviselő Kiértékelési Központja, a cég dovenby halli ingatlanán épülő több millió fontos létesítmény kivitelezése jövő ősszel fejeződik be.

A munkálatok májusban kezdődtek az önálló műhelyen, a kivitelezés pedig jó úton halad, csupán hat hónap alatt elkészült ötszázötven tonnányi acélstruktúra és a tetőszerkezet, és minden előre gyártott külső betonfal is beépítésre került már.

A projekt az Egyesült Királyság kormányzatának részéről a Regionális Fejlesztési Alapítvány befektetésével jöhetett létre, valamint azzal a befektetéssel, amit a Cumbriai Lokális Vállalkozói Társaság Fejlesztési Alapítványa biztosított, ez pedig lehetővé teszi az M-Sport számára, hogy egy, az Egyesült Királyságban egyedülálló létesítményt hozzon létre.

A 2,5 kilométeres tesztpálya mellett fekvő 10723 négyzetméteres műhely teszi teljessé a létesítményt – egy egyedi mérnökségi kiválóságot kínálva, valamint biztosítva azt Cumbriának, hogy szerepet játsszon a helyi gazdaság, a szakképzettség és innováció fellendítésében a Northern Powerhouse régióján belül.

Malcolm Wilson, az M-Sport ügyvezető igazgatója: „Tíz éve van folyamatban ez a projekt, és fantasztikus látni most, hogy összeáll minden. Rendkívül büszke vagyok arra, hogy mit fejlesztettünk ki az Északi Fejlesztésekkel, és hihetetlen látni, hogy milyen gyorsan haladnak a dolgok.

Amint készen lesz, egy egyedülálló létesítménnyel rendelkezünk, ahol az autósport és a járműtechnológia iparvezetői a tervezéstől a gyártásig végig tudnak követni egy koncepciót – egy kivételes kiválósági központot kínálva itt, Cumbriában.”

Eddie Ward, az Északi Fejlesztések kereskedelmi vezetője: „Ahogyan Malcolm is megjegyezte, 2010-től működünk együtt az M-Sporttal ezen a projekten. Ez egy jelentős és komplex tervezés és építkezés, amellyel kapcsolatban büszkék vagyunk, valamint örülünk, hogy végre látjuk a helyén és hogy ilyen gyorsan testet ölt.”


Andrew

 

2019. december 9.