Get Adobe Flash player

Hírek: M-Sport - Továbbra is együtt az M-Sport és a Sparco

 

Továbbra is együtt az M-Sport és a Sparco

Az M-Sport és a Sparco 2020 januárjának első hetében, az Autosport International Show idején bejelentette, hogy további két évvel meghosszabbították régi és sikeres partnerkapcsolatukat.

Az autósportok iránti szenvedély mindkét vállalatra jellemző, együtt pedig világszintű sikereket értek már el, miközben számtalan pilóta, navigátor és technikus élvezte a Sparco minőségét és stílusát.

A piac számára csúcstechnológiájú versenyöltözékeket és biztonsági felszereléseket készítő Sparco igazi innovátor a területén, és szorosan együttműködik partnereivel, hogy új termékeket és technológiákat alkothasson. Az M-Sport Ford World Rally Team-mel jelen pillanatban egy új kagylóülésen dolgoznak, a partnerkapcsolatot pedig kiterjesztették, ami magába foglal új projekteket, melyek jelen pillanatban kutatás-fejlesztési fázisban vannak az M-Sport lengyelországi részlegén.

Malcolm Wilson, az M-Sport ügyvezető igazgatója: „Egy nagyon szenvedélyes csapat vagyunk, és mindig is fontos volt számunkra, hogy olyan emberekkel dolgozzunk együtt, akikkel osztjuk ezt a lelkesedést, az elmúlt negyven évben pedig a Sparco autósport iránti szenvedélye azt eredményezte, hogy iparvezetők lettek. A piac technológiailag legfejlettebb termékeinek tervezésével és fejlesztésével innovációjuk és minőségük felülmúlhatatlan, és örülök, hogy a partnerkapcsolatunk 2020-2021-ben is folytatódik.”

Claudio Pastoris, a Sparco vezérigazgatója: „A Sparco és az M-Sport közötti partnerkapcsolat több mint húsz éves most már. Büszkén jelentjük be, hogy meghosszabbítottunk egy ilyen fontos és kielégítő partnerkapcsolatot a Malcolm Wilson vezette struktúrával a rali világbajnokság 2020-2021-es kétéves időszakára. A remény természetesen az, hogy megismételjük együtt az elmúlt szezonok győzelmeit azzal, hogy a sorozatok legfelsőbb szintjén, a rali világbajnokságon versenyzünk, ami mindkettőnk számára alapvető része a történelemnek.”


Andrew

 

2020. január 14.