Get Adobe Flash player

Hírek: M-Sport - Új M-Sport ügyfélszolgálati eShop

 

Új M-Sport ügyfélszolgálati eShop

Customer Support eShop néven ügyfélszolgálati webshop-ot indított útjára az M-Sport, mellyel a Bentley Continental GT3-mal, Ford Fiesta Rally2-vel, illetve Ford Fiesta Rally4-gyel rendelkező ügyfeleit kívánja még rugalmasabban kiszolgálni.

A rendszer, melyet két éven keresztül fejlesztettek, számítógépekkel és mobiltelefonokkal is kompatibilis, és úgy tervezték meg, hogy egy integrált rendszerrel javítsák az ügyfélkiszolgálást, valamint nagyobb rugalmasságot biztosítsanak a csapatoknak.

A cumbriai cég a Dynamic Commerce GmbH nevű német specialistával működött együtt, hogy egyszerű, de effektív módot dolgozzon ki a rendelésekre. A felület egyedi 3D-s ábrákat alkalmaz, az ügyfelek a teljes alkatrészlistához hozzáférnek online módon, és nyomonkövetési lehetőséggel rendelkezik a kiszállítás is.

A felhasználok számára emellett hasznos lehet az, hogy központosítottan férhetnek hozzá a technikai kiadványokhoz, felhasználói kézikönyvekhez, valamint számlázási részletekhez, és a motorfelújításra, illetve ügyfélszolgálati mérnöki támogatásra is online tudnak foglalni időpontot. Ez teljes felügyeletet biztosít mindenre, ami egy versenyautó üzemeltetéséhez szükséges.

Az ügyfélszolgálat továbbra is a cég tevékenységének szíve, dedikált értékesítő csapat áll rendelkezésre bármilyen igény megvitatására, az új rendszer azonban innovációt jelent az M-Sport szolgáltatásában, és egy időt megtakarító lehetőség az ügyfelek számára.

A Customer Support eShop elindítása az M-Sport ralipalettájának átnevezését is meghozza egyben, a Ford Fiesták legújabb változatai ezzel párhuzamba kerülnek az FIA rali piramisával.

Ennek első tagja, a Ford Fiesta Rally4 már 2020. április 1-től ennek az új géposztály struktúrának megfelelően fut, innentől kezdve pedig a Ford Fiesta R5 MkII-nek is új névvel, Ford Fiesta Rally2-ként fog szerepelni.

Az M-Sport dovenby halli tervezői már dolgoznak a 2022-ben bevetésre kerülő Ford Fiesta Rally1-en, míg a krakkói részleg az új kategóriás Ford Fiesta Rally3 fejlesztésével foglalkozik, ez utóbbi kategóriát annak érdekében hozzák létre 2021-re, hogy átmenetet képezzen a Rally4 és a Rally2 között előbbi motorikus jellemzőivel, de már négykerékhajtással.

Malcolm Wilson, az M-Sport ügyvezető igazgatója: „Rendkívül büszke vagyok arra, amit ezzel az új Customer Support eShop-pal elértünk. Hatalmas mennyiségű munka ment bele, hogy felálljon és fusson, és egy nagy előrelépés a szolgáltatásaink evolúciójában – egy integráltabb és időhatékonyabb módot biztosít ügyfeleinknek az autók futtatására ebben az időérzékeny iparban.

Természetesen az ügyfélszolgálat továbbra is a cég tevékenységének szíve, és nem vesztjük el a személyes, egyéni kontaktust, amire magunk is büszkék vagyunk. A dedikált értékesítő csapatunk továbbra is rendelkezésre áll bármilyen szükséglet vagy igény megvitatására, ez az új rendszer azonban arra a támogatásra épül – nagyobb rugalmassággal biztosítva a csapatoknak.”


Andrew

 

2020. augusztus 6.