Get Adobe Flash player

Hírek: M-Sport - Oldalán az M-Sport kamionja

 

Oldalán az M-Sport kamionja

 

Az M-Sport Brit Rally-ra történő felkészülését egy balesete hátráltatta, amikor a hétfői teszt előtt kamionjuk a Clocaenog erdőben az oldalára borult.

A történet nagyban hasonlít a gyári Subaru csapat 2007-es esetére (a képen), amikor a kékek kamionja lecsúszott az útról és csak daru segítségével lehetett talpra állítani és visszatenni az útra.

A pótkocsiban a WRC 2 egyik élharcosának, Elfyn Evans-nak a Fiesta R5-ösét szállították, ami a kamionhoz hasonlóan sértetlenül úszta meg a balesetet.

Az M-Sport vezetője, Malcolm Wilson a következőket mondta el: „A kamionos srácok az út széle felé mentek, így próbálva elkerülni az alacsonyabb ágak okozta karcokat, de az út kicsit puhább volt, mint gondolták és lecsúsztak. Veszítettünk néhány órát, amíg a daru kiemelte a kamiont. A srácok délután 3-tól tesztelhettek.”

Wilson számára további aggodalmat jelentett, hogy Evgeny Novikov egyhuzamban negyedszerre hibázott teszten. Az orosz a múlt héten Greystoke közelében nagy sebességnél szenvedett balesetet a Fiesta WRC-vel.

 

Forrás: www.autosport.com

 

Andrew

 

2013. november 14.