Get Adobe Flash player

Hírek: M-Sport - A Snap-on az M-Sport új kereskedelmi partnere

 

A Snap-on az M-Sport új kereskedelmi partnere

Az M-Sport World Rally Team a rali világbajnokság 2015-ös szezonjára partnerszerződést kötött a Snap-on-nal.

A Snap-on a világ egyik vezető szerszámgyártója, a cég legjobb minőségű anyagokból készülő termékkínálata a racsnis dugókulcsokat, csavarkulcsokat, csavarhúzókat, fejlett diagnosztikai eszközöket és a legendás szerszámkészleteket is magában foglalja.

A Snap-On jól láthatóan is jelen lesz az M-Sport World Rally Team szervizterületén, mivel ők látják el a fiatal gárdát minden szükséges szerszámmal, így szemügyre lehet venni potenciáljukat.

Az M-Sport csapatához 2015-ben a Trafalgar és a Permashine is csatlakozik, akik a világ vezető cégei a járműtisztítás és járművek külső fényezésének, valamint belső védelmének terén.

„Fantasztikus, hogy az M-Sport családjában üdvözölhetjük a Snap-on-t, a Trafalgart és a Permashine-t” – mondta el Malcolm Wilson, az M-Sport ügyvezető igazgatója. „Hatalmas mennyiségű támogatást élvezünk mindegyik csapatunktól és a kereskedelmi partnereink felől is, és biztos vagyok benne, hogy ezek az új kapcsolatok jelentős sikerek felé vezetnek, ahogyan azon dolgozunk, hogy fiatal és ambiciózus csapatunk potenciálját kihasználjuk.””

„A Snap-on nagyon izgatott, hogy az M-Sport partnere lesz 2015-ben” – nyilatkozta Paul Krawczyk, a cég marketingkommunikációs vezetője. „Elismerjük az M-Sport gazdag autósport hagyományait és ambícióit, hogy a rali világbajnokság legmagasabb szintjén versenyeznek. Alig várjuk, hogy elláthassuk őket a legjobb minőségű szerszámokkal, ezzel segítve nekik a céljaik elérésében.”

 

Andrew

 

2015. január 11.