Get Adobe Flash player

Hírek: M-Sport - Az M-Sport új partnerkapcsolatra lépett a Stilóval

 

Az M-Sport új partnerkapcsolatra lépett a Stilóval

Miután a rali világbajnokság előző fordulóin a Stilo termékeit használta, az M-Sport bejelentette, új partnerkapcsolatra lépett az olasz vállalattal.

Az M-Sport World Rally Team csapatának tagjai, Elfyn Evans, Daniel Barritt, Ott Tanak és Raigo Molder a világbajnokság legnehezebb terepein is a Stilo csúcstechnológiájú termékeivel fog harcba szállni.

A Stilo az autósport világának egyik vezető márkája, az együttműködés által pedig osztályelső bukósisakokkal, valamint a szakaszokon és etapokon használatos átbeszélőkkel gazdagodik a brit csapat. A biztonság és a funkcionalitás a legfőbb, a Stilo szenvedélye és elkötelezettsége azonban az M-Sport fiatal alakulatán is tükröződni fog.

Elfyn Evans, az M-Sport versenyzője: „A ralisportban a pilóta és a navigátor közötti kapcsolat a minden, a Stilo termékeinek minősége pedig azt jelenti, hogy magabiztosak lehetünk, mivel a legjobb felszerelésekkel rendelkezünk a feladatra. Termékeik kényelmesek és biztonságosak, de a rádiórendszerük hangzási minősége is felülmúlhatatlan.”

Elena Perini, a Stilo képviselője: „Nagyon büszkék vagyunk, hogy megkezdődik együttműködésünk az M-Sporttal, egy nagynevű csapattal, aminek az egyik legnagyobb tradíciói vannak a ralisportban. Nagy öröm lesz együttműködni velük, a legelejétől azt láthattuk, hogy jól tudunk együtt dolgozni, ami hozzá fog járulni az új termékek fejlesztéséhez. Az M-Sporttal történő együttműködés a Stilót a rali világbajnokság csapatainak egyedüli bukósisak és átbeszélő beszállítójává teszi.”

Malcolm Wilson, az M-Sport csapattulajdonosa: „Örömmel jelentjük be az M-Sport és a Stilo közötti új partnerkapcsolatot. A párosok a Svéd Rally-n tesztelték a termékeket, és a kommentjeiket követően azon voltunk, hogy folytassuk az együttműködést. Mindannyian várjuk, hogy közösen dolgozhassunk a szezon folyamán, és ki szeretném használni ezt a lehetőséget, hogy a Stilót az M-Sport családjának kereskedelmi partnerei között üdvözölhessem.”

 

Andrew

 

2015. március 27.