Get Adobe Flash player

Hírek: Hyundai New Generation i20 WRC - 2015 és ami utána jön

 

A Hyundai 2015-ben és utána

 

A Hyundai emberei szűkszavúak a 2015-ös World Rally Car-jukkal kapcsolatban, csupán annyit erősítettek meg, hogy 2014-től kezdődően minimum három évre vállalnak kötelezettséget.

Michel Nandan a következőket árulta el: „Úgy hiszem, a Hyundai gondolatai szerint ez több lesz, 2017-ben újabb hároméves ciklust kezdenénk, ha a szabályok maradnak ugyanezek.

A 2015-ös autónkon történő munkálatokkal kapcsolatban: még nem kezdtünk el dolgozni rajta. Nem tudom még, mikor leszünk készen vele. Van néhány dátum a fejemben, de először is látnom kell, hogyan halad a tervezési munka. A 2015-ös autó teljesen tiszta lappal indul. Az, hogy ugyanaz a globális világmotor lesz-e benne, mint a 2014-es kocsiban, meglátjuk majd. A tesztcsapat egyszerre fog tesztelni két különböző típusú autót, ugyanaz a tesztcsapat lesz, ez talán egy kicsit nagyobb lesz.”

A vállalati politika miatt a csapat nem mondhatja el, hogy 2015-ös autójuknak melyik modell lesz az alapja, azt azonban elárulták, logikus lenne, ha egy azonos piaci szegmensből származó kocsival folytatnák, mint a jelenlegi i20.

 

Andrew

 

2013. október 23.