Get Adobe Flash player

Hírek: Hyundai New Generation i20 WRC - Nagy remények az új Hyundai-jal kapcsolatban

 

Nagy remények az új Hyundai-jal kapcsolatban

A Hyundai megerősítette, teljesen új i20 WRC-jük a 2015-ös szezon második fele előtt semmiféleképpen nem fog megjelenni a pályákon. A csapat elsőszámú pilótája, Thierry Neuville nagy előrelépést vár az autótól.

A Hyundai Motorsport a 2014-es i20 WRC továbbfejlesztett verziójával kezdte meg a szezont, a kocsit tovább tökéletesítik addig is, amíg az új, coupé modellből készülő változat meg nem érkezik. „Minden új az új autón” – mondta el Michel Nandan, az alakulat vezetője. „Az a munka is segít azonban nekünk, amit ezzel a kocsival végzünk. Nem találtuk volna meg például a javulási lehetőségeket, ha nem futtatnánk a jelenlegi autót.”

Neuville azt reméli, az új i20-szal a Hyundai minden futamon versenyben lesz a győzelemért. „Volt egy tanulóévünk, melynek során sok pozitívumot láttunk, de idén jobban kell teljesítenünk” – mutatott rá a tavalyi Deutschland Rallye győztese. „Emelnünk kell a célt. Az új autónak olyannak kell lennie, amivel elkezdünk versenyeket nyerni állandóan és minden versenyen dobogón tudunk végezni.”

 

Andrew

 

2015. január 26.