Get Adobe Flash player

Markko Martin a jelenlegi WRC-kről

Az öt rali világbajnoki futamgyőzelemmel büszkélkedő Markko Martin a 2019-es Észt Rally-n egy jelenlegi generációs World Rally Car-ral állt rajthoz. De milyen is a ma Ford Fiesta WRC-je a tegnap Ford Focus RS WRC-jével összehasonlítva?

Bővebben...

 

Adamo nyitott beszélni Ogier-vel a taktikázásról

A Hyundai Motorsport igazgatója, Andrea Adamo örömmel beszélne Sebastien Ogier-vel a francia pilóta állításáról, miszerint „további taktikázások” történtek volna a rali világbajnokság portugál fordulóján.

Bővebben...

 

Neuville állandó versenyfelügyelőket akar

Thierry Neuville felszólította a Nemzetközi Automobil Szövetséget, hogy biztosítsanak egy állandó személyt a rali világbajnoki futamok versenyfelügyeletéhez a Forma-1 versenyigazgatói posztjához hasonlóan.

Bővebben...

 

Hanninen: Küldetés teljesítve

Juho Hanninen bevallotta, nehezebb volt tesztkörülmények között teljesítenie a Szardínia Rally-t, mint gondolta. A Toyota GAZOO Racing ralicsapatának tesztpilótája azonban azt is hozzátette, hogy a világbajnokság nyolcadik fordulóján történt részvétele teljes siker volt a csapat számára.

Bővebben...

 

Neuville: A teszt az oka a szardíniai eredménynek

Thierry Neuville beismerte, hogy a közel negyven fokos hőségben rendezett Szardínia Rally-n mutatott hozzá nem méltó teljesítménye részben annak volt köszönhető, hogy a versenyt megelőző tesztjüket nem tipikus körülmények között tartották.

Bővebben...

 

Új abroncsot mutatott be a Michelin Lettországban

A Michelin új gumit vetett be a rali Európa-bajnokság harmadik fordulóján, a Liepaja Rally-n. Az LTX Force T-t a nagysebességű murvás versenyekre tervezték.


Bővebben...

 

Tarquini kipróbálta a Hyundai WRC-jét

A túraautósport világbajnoka és világkupa győztese, Gabriele Tarquini a Szardínia Rally utáni hétfőn kipróbálhatta a Hyundai raliautóját, az i20 Coupe WRC-t.


Bővebben...

 

Vezetői hibák, alkatrészhiány, taktikázás – ez Ogier szardíniai mérlege

Annak tudatában, hogy elsőként rajtol, nem sok reményt fűzött a győzelemhez Sebastien Ogier a Szardínia Rally előtt, végül azonban a pontszerző zónába sem tudott beférni, leginkább a saját hibájából.

Bővebben...

 

Tanak drámája után Sordo nyert Szardínián

A 2019-es Szardínia Rally összefoglalója

 

Bővebben...

 

Jóváhagyták a hibrid WRC-k 2022-től történő használatát

A Motorsport Világtanács a június 14-én tartott párizsi ülésén fontos döntést hozott a ralisport csúcskategóriáját képviselő World Rally Car-ok jövőjével kapcsolatban.


Bővebben...