Get Adobe Flash player

Latvala győzött Ausztráliában, Ogier a világbajnok

A 2018-as Ausztrál Rally összefoglalója


Bővebben...

 

Épülnek az R4-es autók, köztük egy Fiat

A Nemzetközi Automobil Szövetség R4-Kitre szerződött partnere, az Oreca megerősítette, hogy kitjük felhasználásával több modell is készül. A francia cég a fejlesztést egy Toyota Etios-szal végezte, és miután homologizálásra került a csomagjuk, már meg is vásárolható az.

Bővebben...

 

Ogier: ultimátum, majd csapatváltás

Sebastien Ogier ultimátumot adott a Fordnak, az amerikai gyökerű cégnek jobban kellett volna támogatnia az M-Sport rali világbajnoki szereplését. Ez azonban nem történt meg, aminek köszönhetően a világbajnok pilóta és navigátora, Julien Ingrassia a távozás mellett döntve a Citroenhez igazolt.

Bővebben...

 

A kulcs Loeb győzelméhez

„Olyan magasan van a mérce, hogy elbizakodott dolog lenne azt mondani, hogy képes leszek a három bajnokaspiráns ellen vívni” – mondta Sebastien Loeb a Katalán Rally-t megelőzően.

Bővebben...

 

Loeb fityiszt mutatott a fiataloknak

A 2018-as Katalán Rally összefoglalója


Bővebben...

 

Jelentős változások a WRC 2-es bajnokságban

A Motorsport Világtanács az október 12-én tartott párizsi ülésén hozott néhány, a rali világbajnokság 2019-es szezonjával kapcsolatos döntést.


Bővebben...

 

Új korszakba lép a Citroen

A Brit Rally volt az első verseny azok után, hogy a Citroen bejelentette Sebastien Ogier leigazolását. Az alakulat vezetője, Pierre Budar ennek apropóján adott nyilatkozatot, beszélt a francia pilóta csapathoz történő visszatéréséről és sok minden másról is.

Bővebben...

 

Ogier kulcsfontosságú győzelme

A 2018-as Brit Rally összefoglalója


Bővebben...

 

Tervek a WRC 2 fellendítésére

A rali világbajnokság struktúrájának jelentős változtatásán gondolkodik az FIA a privát résztvevők és a fiatal versenyzők segítése érdekében.


Bővebben...

 

Ogier csaknem feladta

Sebastien Ogier elismerte, közel állt ahhoz, hogy feladja a Török Rally-t.


Bővebben...