Get Adobe Flash player

A Pirelli szerepe Solberg sikerében

A Pirelli gumiabroncsok konzisztens teljesítményének tulajdonítja Oliver Solberg a Liepaja Rally-n aratott győzelmét.


Bővebben...

 

Meeke Skodát és Michelint tesztelt

Hosszú idő után ülhetett raliautó volánja mögé Kris Meeke, aki egy Skoda Fabia Rally2 evóval tesztelt Olaszországban.


Bővebben...

 

Leépítések az M-Sportnál

Jelentős létszámleépítésre kényszerült a több rali világbajnoki címmel is büszkélkedő M-Sport, miután a koronavírus komoly csapásokat mért az autósportra is.


Bővebben...

 

Kurázsi kell Lettországban

Nikolay Gryazin tud egyet s mást a Liepaja Rally-ról, hiszen 2017-ben és egy évvel később is ő nyerte meg az Európa-bajnokság lettországi viadalát egy Skoda Fabia R5 nyergében. De mire van szüksége egy pilótának ahhoz, hogy sikeres legyen a Liepaja Rally-n?

Bővebben...

 

Jó úton az MRF abroncsa

Tűkön ülve várta a Róma Rally-t, a 2020-as rali Európa-bajnokság nyitó fordulóját Craig Breen, mivel ezzel az eseménnyel az MRF Tyres történetében új fejezet kezdődött, egy új fejlesztési programmal nyitnak az öreg kontinens felé.

Bővebben...

 

Megúszta a kizárást Solberg

Akár ki is zárhatták volna Oliver Solberget a Róma Rally-ról, miután megszegte a verseny előtti tesztelésre vonatkozó korlátozásokat.


Bővebben...

 

Kiderült Devine motorhibájának oka

Mint fény derült rá, egy szerencsétlen incidens miatt esett ki Callum Devine a Róma Rally-n.


Bővebben...

 

A válságkezelés miatt tovább marad Ciesla

A koronavírussal kapcsolatos válságkezelés miatt elhalasztja távozását a WRC Promoter ügyvezetői igazgatói székéből Oliver Ciesla.

Bővebben...

 

Leállt a fejlesztéssel a Pirelli

Leállt a Pirelli 2021-re szánt gumiabroncsainak fejlesztése, és nem tudni, mikor indul újra a munka, ami azt célozza, hogy az olasz gyártó a rali világbajnokság csúcskategóriáját, a World Rally Car-okat lássa el megfelelő termékekkel.

Bővebben...

 

Könnyű Ogier-vel dolgozni

A Toyota GAZOO Racing ralicsapata azt mondja, a hatszoros rali világbajnok Sebastien Ogier-vel történő együttműködés a kezdeti tapasztalatok alapján más, mint amire számítottak.


Bővebben...