Get Adobe Flash player

Újabb aero módosítás a Fiestán

Az M-Sport a Ford Performance-szal történő közös munka keretében újabb – nem túl látványos – aerodinamikai fejlesztést vetett be a Mexikó Rally-n.

 

Bővebben...

 

Eseménydús Mexikó Rally Ogier győzelemmel

A 2019-es Mexikó Rally összefoglalója


Bővebben...

 

Visszavágott a Michelin

Bosszút állt a Michelin a 2019-es Svéd Rally-n az előző évben ugyanitt elszenvedett R5-ös vereségért. A franciák új gumiabroncsot fejlesztettek az R5-ös versenyzők számára, amivel megnyerték mind a WRC 2 Pro, mind a WRC 2-es kategóriát.

Bővebben...

 

Amikor csak utas vagy

Esapekka Lappi úgy érezte, vége a versenyének, amikor a Svéd Rally pénteki napján kalandba keveredett. A finnek ezzel szemben szerencséje volt, és vasárnap másodikként hajthatott fel a céldobogóra a Citroen C3 WRC-vel.

Bővebben...

 

Amivel meg lehet hódítani Svédországot

A Svéd Rally egy különleges viadal, a rali világbajnokság egyetlen tisztán havas és jeges körülmények között zajló futama. Ennek megfelelően olyan dolgokra is szükség van nem csak a siker, de a futam puszta teljesítése céljából, amire máshol gondolni sem kell.

Bővebben...

 

Milyen lesz a ralisport jövője?

A Nemzetközi Automobil Szövetség és a rali világbajnokság résztvevői 2018 áprilisában, egy Genfben tartott találkozón megkezdték a tárgyalásokat a World Rally Car-ok jövőjével kapcsolatban, a témának része volt az alternatív energiaforrások potenciális használata is.

Bővebben...

 

Tanak az újabb svédországi betolakodó

A 2019-es Svéd Rally összefoglalója


Bővebben...

 

A Svéd Rally kihívásai

A Svéd Rally különlegessége, hogy havas, jeges felületen zajlik, a pályákat pedig elképesztő sebességgel teljesítik a versenyautók.


Bővebben...

 

Rovanpera szemből ment az időellenőrzőbe

Kalle Rovanpera és navigátora, Jonne Halttunen egyperces büntetésben részesült a Monte-Carlo Rallye-n, miután az ötödik szakasz előtti időellenőrző állomásra nem az útvonalitinerben meghatározott irányból, hanem szemből érkeztek meg Skoda Fabia R5-ösökkel.

Bővebben...

 

Magabiztos Meeke, törékeny felnik

Kris Meeke azt mondja, a Toyota Yaris WRC a legjobb autó, amit valaha vezetett, a Monte-Carlo Rallye-n pedig nyomás nélkül versenyezhetett éppen emiatt.


Bővebben...