Get Adobe Flash player

Paddon elektromos autója felülmúlta a várakozásokat

A Paddon Rallysport által épített, teljesen elektromos hajtású Hyundai Kona EV lenyűgöző teljesítményt nyújtott a teszteken, máris felülmúlva Hayden Paddon várakozásait.


Bővebben...

 

Fenomenális és riasztó

Nagy dolgokat vár Seb Marshall a rali világbajnokság új jövevényétől, Oliver Solbergtől. Az ifjú pilóta lenyűgöző teljesítményt nyújtott az Arctic Rally Lapland-on a beugró navigátorral.


Bővebben...

 

Jó-e az agresszivitás a Rally2 hibridizációban?

Andrea Adamo megkérdőjelezi a Rally2-es autók hibriddé alakítását, a Hyundai Motorsport igazgatója elemzéseket szeretne látni, mielőtt az ügyfélalapú versenygépek átalakításra kerülnek.

Bővebben...

 

A hibrid korszakban is ott lesz a Hyundai

A Hyundai Motorsport megerősítette, továbbra is elkötelezett a rali világbajnoksággal és egy vadonatúj versenygépet fejleszt a sorozat hibrid érájára, melyhez a Hyundai i20 N utcai autó adja az alapokat.

Bővebben...

 

Az M-Sport Ford elkötelezte magát a hibrid korszakra

Az M-Sport és a Ford által alkotott csapat elkötelezte magát a ralisport jövőjével azzal, hogy ígéretet tettek, részt vesznek a rali világbajnokságban a hibrid éra kezdetétől, 2022-től három éven keresztül.


Bővebben...

 

Maradnak a hibrid érára is a világbajnokság csapatai

A rali világbajnokságon jelenleg részt vevő mindhárom gyártó ott lesz a sportág izgalmas új korszakának kezdetén, miután hivatalosan is elkötelezték magukat, hogy neveznek a sorozat 2022 és 2024 közötti időszakára.

Bővebben...

 

Kész az indulásra a Fiesta Rally3

Az M-Sport Lengyelország által épített Ford Fiesta Rally3 hivatalos homologizálásra került az FIA Rally3-as technikai előírásai szerint. A lépés a finnországi havas, jeges versenyen, az O.K. Auto-Rallin versenykörülmények között történt sikeres bemutatkozást követte.

Bővebben...

 

A tavaszra készül már a Pirelli

Miután sikeresen teljesítette a téli versenyeket, a Pirelli a 2021-es rali világbajnokság első aszfaltos megmérettetésére készül már.

Bővebben...

 

Horvátországban debütál az M-Sport új motorja

A világbajnokság következő futamán, az áprilisban megrendezésre kerülő Horvát Rally-n próbálja ki először élesben az M-Sport a Ford Fiesta WRC legújabb specifikációjú motorját.


Bővebben...

 

Adamo tigris szerepben

Thierry Neuville úgy véli, a Hyundai Motorsportot igazgató Andrea Adamo túl durva volt a Monte-Carlo Rallye-n nyújtott teljesítményüket értékelve.

Bővebben...