Get Adobe Flash player

Testet ölt az M-Sport Kiértékelési Központja

Az M-Sport csúcstechnológiát képviselő Kiértékelési Központjának kivitelezése teljes sebességgel halad, az új létesítmény szerkezeti munkái elkészültek a cég dovenby halli ingatlanán.

Bővebben...

 

Forma-1 stílusú paddock kellene, véli az M-Sport

Kritika érte a 2019-es Brit Rally Llandudnóban létesített szervizparkját, ez azonban megoldható lenne, ha a rali világbajnokság követné a Forma-1-es sorozat mintáját – mondja Richard Millener, az M-Sport csapatvezetője.

Bővebben...

 

Huszonötezer egy fánk(ozás)ért?!

Sokba került a túlzott ünneplés Thierry Neuville számára. A belga versenyző a Katalán Rally végén, a célceremónia előtt fánkozott Hyundai i20 Coupe WRC-jével, amiért jókora pénzbüntetésben részesült.


Bővebben...

 

Neuville a katalán győztes, Tanak az új világbajnok

A 2019-es Katalán Rally összefoglalója

 

Bővebben...

 

A Rally Hungary beharangozója

Hosszú idő után először rendezhet Magyarország rangos raliversenyt, november elején az Európa-bajnokság mezőnye látogat hazánkba.

Bővebben...

 

Otthon maradt a Citroen új aerodinamikai csomagja

Nem fogja használni a Citroen a Katalán Rally-n azt a radikális aerodinamikai csomagot, mely a verseny előtti teszten volt látható a C3 WRC-n.


Bővebben...

 

Latvala tanult Tanaktól

Jari-Matti Latvala elárulta, 2018-ban tanult a Toyota GAZOO Racing ralicsapatához abban a szezonban érkező Ott Tanaktól és megpróbált változtatni mind a vezetési stílusán, mind az autó beállítási lehetőségein.

Bővebben...

 

Új kategóriabesorolások 2021-től?!

A Motorsport Világtanács október 4-én tartott ülésén döntés született arról, hogy módosítják a rali világbajnokság támogatói kategóriának rendszerét, később pedig a ralisport géposztályaiban is változtatásokat eszközölnének a hírek szerint.

Bővebben...

 

Hogyan fog kinézni a C3 WRC Spanyolországban?

A Citroen Racing az eddigi legradikálisabb aerodinamikai módosítást mutatta be a Katalán Rally előtti teszten, mióta a jelenlegi generációs World Rally Car-ok pályára léptek a 2017-es szezonban.

Bővebben...

 

Meeke a Citroen tervezési hibájáról

Kris Meeke viharos körülmények között távozott a Citroen rali világbajnoki csapatától a 2018-as szezon közepén. A brit pilóta az ezt megelőző évben két futamot nyert a C3 WRC-vel, ami ugyanakkor sokszor bizonyult vezethetetlennek. Meeke-nek talán emiatt is volt a sok balesete.

Bővebben...