Get Adobe Flash player

A 2021-es sisakdekorációk

Így néznek ki a rali világbajnokság élmenőinek sisakjai a 2021-es szezonban


Bővebben...

 

Ogier visszavette a Monte-Carlo Rallye trónját

A 2021-es Monte-Carlo Rallye összefoglalója


Bővebben...

 

A Pirelli gumikínálata 2021-re

Teljes mellszélességgel tér vissza a Pirelli a rali világbajnokságba 2021-ben. De milyen termékeket hoznak? Ötféle abroncsot, összesen nyolc változatban.

Bővebben...

 

Teszt a lelke mindennek

1400 tesztkilométer releváns autóval, tapasztalt pilótával – ez volt a Pirelli 2020-as tesztprogramja a rali világbajnoki visszatérésük előtt.


Bővebben...

 

Evans szerint akár gyorsabbak is lehetnek

Elfyn Evans azt mondja, hogy időbe fog telni, míg kiismerik a Pirelli gumiabroncsait, de bizonyos körülmények között akár gyorsabbak is lehetnek velük a Monte-Carlo Rallye-n, mint az előzőekben használt Michelinnel.

Bővebben...

 

Forradalmi szöges gumi a Pirellitól

Forradalmi gumiabroncsot mutatott be a Pirelli a 2021-es finn ralibajnokság nyitófordulóján, az Arctic Lapland Rally-n, melyet Rally2-es autókra szánnak.

Bővebben...

 

Breen dicséri a Rally2-es Hyundai fejlesztését

A Hyundai Motorsport pilótája, Craig Breen elismerő szavakkal illette a csapat munkáját, melyet a márka legújabb raliautójába, az i20 N Rally2-be fektettek.

Bővebben...

 

Túl sok volt a hó a Toyotának

Szokatlan aszfaltos teszten telkesített a Toyota az új Pirellikkel.


Bővebben...

 

A Pirelli útja a visszatérésig

Akadályokkal szembesült a Pirelli azon az úton, mely a rali világbajnoki visszatérés felé vezetett, az olasz gumigyárat azonban nem lehet megvádolni, hogy ne lennének felkészültek.


Bővebben...

 

Iránymutatás a privát tesztek biztonságáért

A Nemzetközi Automobil Szövetség raliversenyek biztonságával foglalkozó bizottsága folyamatosan keresi a lehetőségeket, hogy tovább javítsa a biztonságot a sportágban.

Bővebben...