Get Adobe Flash player

Fényes jövő előtt az M-Sport

Nem csak a negyvenéves évfordulóját ünnepelte augusztusban az M-Sport ügyvezető igazgatója, Malcolm Wilson annak, hogy versenycsapat üzemeltetőjeként részese az autósportnak, de Cockermouth központú cégével a jövőt is tervezi. A Dovenby Hallban létesülő, csúcstechnológiát magában foglaló Értékelési Központ kivitelezése az utolsó fázisba lépett.

Bővebben...

 

Todt bánja a késlekedést, de vannak még kérdések a hibrid ralizással kapcsolatban

Jean Todt, az Nemzetközi Automobil Szövetség elnöke csalódottságát fejezte ki amiatt, hogy a rali világbajnokság nem irányozta meg már korábban a hibrid technológiára történő átállást, és beismerte, az autósportok vezető testületének sokkal jobban kellett volna erőltetnie ezt.

Bővebben...

 

Ogier visszajött a játékba – de hogyan?

Sebastien Ogier kitűnő gumikezelésének köszönhetően fontos győzelmet aratott a Török Rally-n, és úgy véli, a diadal fordulópont lehet a hetedik világbajnoki címéért folytatott csatában.


Bővebben...

 

3740 kilométeres utazás Törökországig

A Török Rally 2018-ban tért vissza a rali világbajnokság versenynaptárába, és a Marmaris központú új verseny a brutálisan kemény pályáival azonnal fel is hívta magára a figyelmet. A viadal azonban nem csak az autókat és a versenyzőpárosokat veszi igénybe, de a csapattagokat is.


Bővebben...

 

Törökországi győzelmével Ogier nyitottá tette a világbajnokságot

A 2019-es Török Rally összefoglalója


Bővebben...

 

Az Opel mutat be elsőként elektromos raliautót

Az Opel lesz a világ első autógyártója, mely elektromos járművet kínál ügyfeleknek a ralisportban. Az elektromos versenyautó az Opel Corsa-e modellen alapul.


Bővebben...

 

Régimódi módszerrel oldja meg a Toyota a fékproblémát

A Toyota GAZOO Racing ralicsapata megerősítette, hogy a bekoptatási folyamat hibájából adódott az a fékprobléma, amit Ott Tanak a Deutschland Rallye befejező napján tapasztalt.

Bővebben...

 

Újabb versenyeken a Hyundai, újabb viták a tesztnapokról

Ismét fellángolt a vita a rali világbajnoki csapatok teszteléséről, miután a Hyundai Motorsport bejelentette, autójuk, az i20 WRC fejlesztése érdekében elindítják azt felkészülési versenyeken is.

Bővebben...

 

Elszalasztott Hyundai lehetőség, Adamo bosszús

Andrea Adamo igencsak kikelt magából, mondván a Hyundai rali világbajnoki csapatának nem szabad a továbbiakban a riválisok botlására várnia. Az alakulat vezetője a Deutschland Rallye-t elszalasztott lehetőségnek tartja.

Bővebben...

 

Gyorshajtó ralisok

Komoly büntetésekben részesültek a Deutschland Rallye renitens versenyzői, akik nem csak a gyorsasági szakaszokon, de azon kívül is száguldoztak a hétvége folyamán.


Bővebben...